Fodertrug

Her på siden finder du praktiske fodertrug til dine dyr. Det gælder for eksempel fodertrug til høns. Vores model med ribber flyttes så let som ingenting – på den måde kan du nemt gøre rent hos hønsene og lægge ny strøelse ud. Selve truget kan du ligeledes hurtigt gøre rent ved at spule det. Den flyttevenlige model er også smart, hvis hønsene skal i løbegård. Så kan de både spise det, de finder på jorden og det foder, du ønsker. At have høns behøver ikke at være svært – tværtimod kan det hurtigt blive nyttigt og hyggeligt. De mange kluklyde sætter humøret i vejret, og store som små finder glæde i at hente æg. Og så er det herligt altid at have friske æg ved hånden til madlavning og bagning.

Mærker

Pris

Sortering

Liste
I alt 1 produkt
HØNSETRUG PLAST50 CM
Best.nr. 1853
Hønsetrug med ribber Udført i plast og metal. • Mål: L. 50 x H. 13,5 cm.
68,00 kr.
På lager i netbutik
Liste
I alt 1 produkt

Find et praktisk fodertrug her

Mange drømmer om at holde dyr – enten en slags eller flere. Hos Harald Nyborg vil vi gerne hjælpe med at få drømmen til at gå i opfyldelse. Vi mener i øvrigt ikke, at det skal koste kassen at få drømmen om dyr opfyldt, så du finder masser af varer til fornuftige priser hos os. Vi håber, at vi har lige det fodertrug, du skal bruge til de dyr, du kunne tænke dig at have. Så vil du forhåbentlig opleve, at dine nye dyr skaber masser af glæde, blandt andet i form af hyggelige ritualer. Tag eksempelvis børn eller børnebørn med, når du hælder foder i det nye praktiske fodertrug.

Fodertrug til fordelagtige priser

Hvis du elsker at gøre en god handel, er Harald Nyborg det rette sted at købe det nye fodertrug til dine dyr. Vi har nemlig prisgaranti, og derfor kan du regne med at finde varer til fordelagtige priser hos os. Takket være vores prisgaranti arbejder vi altid på at holde priserne nede. Når du handler hos Harald Nyborg, kan du desuden se frem til en hurtig levering, så inden længe kan du tage det praktiske fodertrug i brug. Vælg den rette variant her på siden, og snart har du fået realiseret din drøm om at holde dyr, uden at det har kostet en formue.