Olielamper og lanterner

På denne side er samlet et udvalg af flotte og dekorative olielamper og lanterner, som sørger for at bringe hygge, stemning og lys ind i haven eller på terrassen. Hos Harald Nyborg fører vi et bredt udvalg af havetilbehør og havedekoration; herunder de stemningsskabende olielamper og lanterner, der ses nedenfor. Olielamper og lanterner fås i flere varianter, og de kan stilles på alt lige fra trappeopsatser, i havegangen, på terrassen eller foran hoveddøren – samt øvrige steder, hvor der ønskes en hyggelig stemning og masser af atmosfære med brug af levende lys. Vælg imellem de lygter, olielamper og lanterner, som du finder her på denne side, og skab masser af stemning på de mørke aftener.

Olielamper og lanterner giver hygge og stemning i den danske sommeraften

Det er med at nyde de lune sommeraftner, når de endelig er der. På terrassen eller altanen kan du skabe masser af gode aftenstunder med grill eller ved at rykke spisningen udenfor. Du kan også sætte dig ud efter maden, med et glas vin eller en kop te. Uanset hvordan du vil tilbringe din aften på altanen eller terrassen, er der ikke noget som olielamper og lanterner til at skabe hygge og atmosfære i det fri. Det gælder både først på aftenen, og når det er blevet lidt mørkere. Kombinationen af det lyse mørke fra den nordiske sommeraften og skæret fra din lanterne giver en helt særlig stemning.

Olielamper til haven er stemningsgivere til hverdag og fest

Olielamper og lanterner kan anvendes som stemningsgivere i forskellige sammenhænge. Brug dem på en tirsdag, hvor vejret pludselig viser sig fra sin gode side eller sæt dem på terrassen lørdag aften, hvor du har inviteret til middag. Når du holder havefest, hvor folk bliver siddende ude til sent, er de udendørs lamper med levende lys også et oplagt indslag – sæt evt. lamper foran huset, på havegangen og på terrassen, så den hyggelige stemning bliver gennemgående. Det kan også være, at du til festen kunne tænke dig lamper, som kan hænge. Den type lampe finder du lige her – denne lampetype har desuden den fordel, at du kan regulere lysstyrken, så du får det lige, som du ønsker.