Knagerækker

På denne side kan du tage et kig på Harald Nyborgs flotte og praktiske knagerækker. Du finder blandt andet den fine model, der har knager, som kan skubbes ind, når du ikke bruger dem. Du kan vælge mellem en mørk, naturfarvet eller hvid knagerække – hvad vil se bedst ud i din entré? Men måske er det køkkenet eller badeværelset, som mangler ophængningsplads. Du finder selvfølgelig en løsning hos os – vi forhandler knager, der er velegnede til begge rum. Knagerne er lavet i rustfrit stål, og deres design er smukt i al sin enkelhed. Knagerne har klæbepuder, så du ikke skal til at lave huller i væggen. Hæng knagerne med den afstand imellem sig, som passer til din køkken- eller badeværelsesvæg.

Mærker

Pris

Sortering

Liste
I alt 1 produkt
KNAGE RUSTFRIT STÅL 4-PAK
Best.nr. 5484
4 stk. knager i rustfrit stål med klæbepuder. Velegnet til opsætning f.eks. i køkkenet eller på badeværelset. Kan bruges på overflader af træ, rustfrit stål, metal, plastik, glas o ...
11,95 kr.
På lager i netbutik
Liste
I alt 1 produkt

Knagerækker til hele hjemmet

Hos Harald Nyborg kan du altid finde dekorative og praktiske knagerækker til hele hjemmet. Her er noget at komme efter, uanset om du mangler knagerækker til soveværelset, køkkenet eller badeværelset. Det kan også være, at du mangler nogle smarte knager til kontoret? Eller måske tænker du, at det ville være godt, hvis børnene havde et sted, de kunne hænge deres tasker? Vores knager fungerer selvfølgelig også til børneværelset, og udover tasker kan børnene hænge trøjer, perlekæder og meget mere på vores fine knager. Børnene vil sikkert synes, det er sjovt med egne knager – og så kan knagerne måske også føre lidt mere orden på børneværelset med sig.

Altid billige knagerækker hos Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg er det altid billigt at købe knagerækker til hjemmet. Så hvis du godt kunne bruge lidt flere ophængningsmuligheder til håndklæder, viskestykker eller noget tredje, behøver det på ingen måde at blive dyrt. Vi går også op i, at du skal have dine varer hurtigt, så du kan ikke bare glæde dig over flotte, praktiske knager til lavpris, men kan også se frem til snart at kunne tage knagerne i brug. Du ved måske allerede præcis, hvor knagerne skal hænge? Lige om lidt så hænger de der rent faktisk! Find din foretrukne knagerække til lavpris lige her – så sender vi den omgående afsted.