Personvægte

På denne side bliver du præsenteret for Harald Nyborgs effektive personvægte, som ikke bare er effektive, men også lavet i lækre og stilrene designs. Det enkle og stilrene look passer ind på alle badeværelser. I vores sortiment her på siden finder du selvfølgelig personvægte med kropsanalyse. Du har blandt andet mulighed for at se nærmere på den avancerede badevægt, der giver dig masser af oplysninger på det ekstra store display. Det er vægten, der gør det særligt nemt at holde øje med dine fremskridt og dermed holde motivationen i top. Vores levering er heldigvis hurtig, så lige om lidt er du i gang med at få styr på, hvordan det går med din nye og forbedrede livsstil.

Mærker

Pris

Sortering

Liste
I alt 1 produkt
BADEVÆGT 150 KG
Best.nr. 3448
Smart personvægt i glas-/alulook. Slukker automatisk. • Maks vægt: 150 kg. • Interval: 100 g. • Bruger 1 stk. CR2032-batteri (medfølger). • Mål: H. 2,5 x B. 30 x L. 30 cm.
89,00 kr.
På lager i netbutik
Liste
I alt 1 produkt

Personvægte motiverer

I mange situationer holdes vores motivation oppe af, at vi kan se, vi klarer os godt. Det gælder også, når det kommer til, hvordan vi ønsker, at kroppen skal se ud. I denne sammenhæng er en personvægt rigtig smart at have i hjemmet. Hos Harald Nyborg finder du varianter, som er effektive og samtidig tager sig godt ud takket være de stilrene designs. Med andre ord er du kommet til den oplagte forhandler, hvis du gerne vil have en personvægt, som kan give dig den oplysning, du behøver for at holde motivation oppe, og vægten også gerne må klæde dit badeværelse.

Personvægte til skarpe priser og med hurtig levering

Når du ønsker at få styr på, hvordan det går med de mål, du har sat for din krop, behøver det heldigvis ikke at koste alverden. For hos Harald Nyborg forhandler vi personvægte til skarpe priser – vi har nemlig prisgaranti, og derfor arbejder vi altid på at kunne tilbyde dig billige varer. Så når du leder efter en effektiv og flot badevægt, og du også gerne vil spare penge, er dette den rette side at være klikket ind på. Det samme gælder, hvis du gerne vil have din nye motivationsfaktor snart, da vores levering er ganske hurtig. Bestil en personvægt her – inden længe har du et effektivt redskab til at holde styr på, om du når dine mål.