Affugtere og luftrensere

Hos Harald Nyborg forhandler vi mange produkter indenfor ventilation og indeklima, såsom ventilatorer og koldluftsblæsere. Dog forhandler vi også andre nødvendigheder. Hvis du oplever meget fugt i din bolig, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af luftaffugtere. Disse minimere risikoen for fugtskader og giver et generelt sundere indeklima. Det kan være med til at forhindre skimmelsvamp, hvilket kan være utroligt problematisk. Med en affugter eller luftrenser fra Harald Nyborg kan du forbygge udvikling af svamp i boligen, som vil spare dig for store problemer i fremtiden. Det er en investering, som kan spare dig mange penge og sundhedsproblemer.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
  • (10)
Brand
  • (14)
Farve
  • (3)
Spænding (V)
  • (3)
Timer
  • (3)
WiFi indbygget
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 14 af 14 total
Du har set 14 af 14

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan fjerner man fugt fra kælderen?
    Den mest effektive måde at sænke luftfugtigheden er med en affugter. I mindre rum eller som supplement, kan du bruge en fugtfjerner.
  2. Hvordan måler man luftfugtighed indendørs?
    Du skal bruge et hygrometer eller vejrstation med denne funktion for at måle luftfugtigheden i din bolig.
  3. Hvor høj må luftfugtigheden være indendørs?
    Om sommeren bør din luftfugtighed ligge under 65 procent - og under 45 procent om vinteren.

Få et bedre indeklima, fx i kælder og soveværelse

Et godt indeklima er utrolig vigtigt, hvis man gerne vil holde sig selv og ens bolig sund og rask. Man bruger nemlig det meste af tiden indendørs, heraf også når man sover. Så det giver rigtig god mening at sørge for man har sundeste indeklima man kan. Her er der mange ting man kan gøre, fx at lufte regelmæssigt ud. Men med en affugter bliver det nemmere - og i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at bruge en affugter, fx hvis du tørrer tøj fra vaskemaskinen indenfor - i så fald skal du købe en model med tøjtørringsfunktion (også kaldet Laundry Mode). Hvis der er meget fugt i luften, kan det nemlig irritere luftvejene, men også dannesvamp. Begge ting vi gerne skulle undgå. Vær især opmærksom på dårligt indeklima i din kælder, soveværelse, stue og køkken. Du kan også bruge en luftrenser til at rense luften i de rum du opholder dig meget i.

Affugtere med sluk-timer

En god affugter giver et bedre indeklima og nedsætter risikoen for dannelse af svamp. Det resulterer i nemmere vejrtrækning og samtidig mindre risiko for potentielle helbredsrisikoer. Dog behøver affugteren ikke at køre hele tiden, og derfor kan det være smart med en sluk-timer. Så kan du indstille affugteren til automatisk at slukke på tidspunkter, hvor den ikke behøver at køre, fx hvis strømmen er dyr eller hvis du har brug for ro - selvom en affugter fra os har minimalt støjniveau. Det kan være inden man går i seng eller inden man tager på arbejde.

Luftrenser med HEPA-filter, wifi og appstyring

Vil du have et sundt indeklima - nemt og uden besvær? Så brug en affugter eller luftrenser med appstyring og automatisk tænd og sluk. Så kan du både styre den fra afstand, men også bare lade den køre selv og tænde og slukke efter behov. Hvis den skal køre uden opsyn, fx i kælderen eller sommerhuset, så vælg en model, hvor du kan tilslutte et afløbsrør, da den ellers stopper automatisk, når vandtanken er fyldt.

Genbrug vandet fra en affugter

Vandet, der bliver opsamlet i affugteren, kan med fordel bruges til fx vinduesvask eller blomstervanding.