Motorvask

Det kan ikke undgås, at der nogle gange er behov for afrensning på og omkring motoren, og det er derfor vigtigt at have en god motorvask. Til dette formål forhandler vi i Harald Nyborg de effektive motorvaskeprodukter fra henholdsvis Alaska og Harald Nyborgs egent mærke, Hany. Motorvaskene opløser olieaflejringer, fedt, tjære og andre urenheder i motoren. Midlet påføres det snavsede område og afvaskes herefter med vand. Motorvask kommer i dåser med smarte spray-anordninger, så det er let at påføre midlet alle steder. Motorvasken fra både Alaska og Hany kan udover brug på og omkring motoren, også bruges til afrensning af cykelkæder, værktøj, maskiner, plæneklippere, traktorer og andre steder, hvor olie, fedt og tjærepletter skal afrenses.

Mærker

Pris

Sortering

Liste
I alt 2 produkter
BRANFORD MOTORVASK
Best.nr. 6428
Til rengøring og affedtning af motor og motorrum. Kan anvendes på metal, plast og gummi. • Type: Motorvask. • Indhold: 500 ml. ------------------------------ Indeholder 1,2-benz ...
49,95 kr.
På lager i netbutik
ALASKA MOTORVASK 400ML
Best.nr. 7352
Opløser og fjerner olie, fedt og tjærepletter. Effektivt affedtnings- og rensemiddel som fjerner olie, fedt og tjærepletter i motor og motorrum. I øvrigt også velegnet til afrensni ...
29,95 kr.
Forhandles kun i butik
Liste
I alt 2 produkter

Effektiv motorvask til dit køretøj

Med motorvask fra Harald Nyborg har du midlerne til en skinnende ren motor lige ved hånden. Og med mærker som Alaska og Brandford er du sikret god kvalitet til en pris, hvor alle kan være med. En motor skal holdes ren for at virke optimalt, og med vores produkter til motorvask er du ikke langt fra en ren motor. Du skal blot påføre midlet og vaske af med vand, så kan selv det værste skidt blive rent i en fart. Vores produkter har sprayfunktion, så du får en god og effektiv metode til motorvask, og samtidig gør metoden det nemmere at nå rundt i alle hjørner af motoren.

Motorvask til stort og småt

Nemt, effektivt og billigt – sådan kan man opsummere de produkter til motorvask, som vi fører. Det skal være nemt at rengøre sin motor, og derfor fører vi også produkter, der har den smarte sprayfunktion. Så skal du skrubbe mindre, og du får et renere resultat, hvilket kort sagt er yderst effektivt. Derudover har vi som altid prisgaranti hos Harald Nyborg, så du kan være sikker på altid at blive tilbudt høj kvalitet til faste lave priser. Kig dig rundt her på siden, og find det produkt inden for motorvask, der passer bedst til dine behov.