Viskerblade

Det er både irriterende og potentielt farligt, hvis viskerbladene på din bil ikke fungerer, og du hverken kan se ud af forruden eller bagruden. Hos Harald Nyborg sørger vi for, at du kan komme den slags problemer til livs, med vores udvalg af viskerblade i god kvalitet, blandt andet fra mærkerne Alaska og Bosch. Uanset hvilken bil du har og hvilke kvalitetskrav du har til dine nye viskerblade, finder du et bredt udvalg hos Harald Nyborg. Vi forhandler nemlig viskerblade i størrelser fra 340 mm til 650 mm, og i flere materialer såsom rå naturgummi med en ramme i galvaniseret stål. Kig rundt her på siden, og se om der er et viskerblad der passer til netop din bil.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (2)
 • (8)
Farve
 • (10)
Materiale
 • (7)
 • (7)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor lang tid holder viskerblade?
  En god tommelfinger regel er at udskifte dine viskeblade på bilens forrude 2 gange årligt og viskebladene på bagruden én gang årligt. Hvis du i mellemtiden oplever, at vinduesviskerne siger en ridsende lyd når de anvendes, bør du skifte dem.
 2. Hvordan skifter man viskeblad?
  Du kan selv skifte dine viskeblade ved først at sætte viskearmene i servicestilling. Herefter fjerner du det gamle viskeblad ved enten at klikke det af eller ved at trykke på en lille pal. Montér nu det nye viskeblad på bilen.
 3. Hvilke viskerblade passer til min bil?
  Du kan se bag på pakken med viskeblade hvilke biler de passer til samt om de er beregnet til en for- eller bagrude.

Få skinnende rene ruder med nye viskerblade til bilen

Har du problemer med dine vinduesviskere? Er de blevet for gamle og virker ikke længere? Det kan være utroligt belastende at have beskidte ruder. Det er grimt at se på, og så kan det faktisk være farligt for både dig og andre trafikanter du møder under din køretur. Heldigvis har vi hos Harald Nyborg et stort udvalg af viskerblade til bilen. Se for eksempel vores viskerblade i rent naturgummi og med korrosionsbeskyttede rammer, som er utrolige praktiske. Eller hvad med vores revolutionerende viskerblade, som monteres på bilen med flat blades? Find disse og meget mere lige her på siden.

Find dine nye viskerblade hos Harald Nyborg

Forkæl dig selv og din bil med nogle helt nye viskerblade, der kan gøre dine bilruder skinnende rene. Hos harald Nyborg har vi et utal af forskellige typer viskeblade til bilen, og du vil helt sikkert kunne finde det rette produkt til din bil. Vi fører mange forskellige størrelser, så viskerbladende passer til både store og mindre bilruder. Du kan således finde viskere helt ned til omkring 350 mm, ligesom vi også sælger store viskere på 600 mm. Vi prioriterer som altid høj kvalitet, og fører derfor et varieret udvalg fa gode mærker såsom Bosch og Alaska.