El-installation
  • Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Afbryderskruer

Hos os finder du et stort udvalg af afbryderskruer, som du kan bruge til fastgørelsen af afbrydere og stikdåser. De er anderledes fra almindelige skruer og søm, da hvirvlen stopper tidligere på skruen. Således er de altså perfekte til at skrue en stikdåse på væggen eller til en afbryder. Vi har naturligvis også et bredt sortiment af skruetrækkere og skruemaskiner, til at gøre din opgave lettere. Du finder her på siden mange forskellige længder af afbryderskruer, sådan at du kan finde den der passer til dit behov. Dertil forhandles de til nogen af Danmarks bedste priser, med god kvalitet.

Læs mere

Afbryderskruer til stikkontakter

Et stikunderlag skal som bekendt monteres på væggen, hvilket naturligvis kræver man har nogle skruer til formålet. Her anvender man altså afbryderskruer, som er lavet særligt til montering heraf. Det specielle ved disse er, at selve skrue-delen af skruen kun er på den nederste del. Det gør dem særligt velegnede til montering af stikdåser og underlag, hvilket også er hvor navnet kommer fra. Du finder disse her på siden i mange forskellige størrelser og altid til en god pris. Så kan du få ordnet installationerne i hjemmet til en overkommelig pris, og det kan endda gøres super nemt.

Afbryderskruer i mange størrelser

Dette er vores kategori med afbryderskruer, som er det perfekte redskab til montering af afbrydere. Dog kan der være forskel på hvilken størrelse man har behov for. Nogle gange skal man bruge de brede, mens man andre gange kan nøjes med nogen som er både korte og smalle. Heldigvis forhandler vi afbryderskruer i henholdsvis 44, 51, 57 mm og mange andre størrelser. Desuden har du også muligheden for at vælge hvilket antal du skal bruge. Skal man bruge mange afbryderskruer er der fornuft i at købe en stor pakke, da man derved opnår en besparelse pr stk. Er det derimod kun nogle enkelte man skal bruge, kan man selvfølgelig også købe dem enkeltvis.