Transformere

Velkommen til Harald Nyborgs udvalg af transformere. Vi forhandler eksempelvis mærket Sartano, der hjælper med arbejdsbelysning, almindelig indendørs belysning og meget mere. Det er blandt andet her, du finder din nye strømforsyning til LED-lyslisten, eller til når du vil udskifte den nuværende strømforsyning til LED-pærer. Vi forhandler også transformeren til halogenbelysning. Denne model kan både anvendes til for- og bagkant lysdæmpere og har en meget lang levetid – minimum 20.000 timer. Vores modeller spænder vidt, når det kommer til volt og watt – hvad har du brug for? Noget, der til gengæld ikke spænder vidt, er vores priser, for de ligger altid helt i bund – husk, at vi har prisgaranti. Husk også vores hurtige levering!

Læs mere
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

Transformere til gode priser

Her på siden finder du mange forskellige transformere til lidt af hvert. Vi forhandler mange transformere til lyslister, så hvis du allerede har en lysliste, men mangler strømmen er dette hvad du skal bruge. lyslister kan være med til at gøre boligen utrolig hyggelig og kan bruges hele året. Det er altså ikke kun til julepynt man kan bruge en lysliste. Men kan f.eks. sætte dem bag sit fladskærms-TV og skabe en hyggelig stemning til filmen. Dog skal lyslister bruge noget strøm, og det kan vi være behjælpelige med. Som sagt finder du nemlig transformere til de fleste lyslister lige her på siden. De forhandles nemlig til diverse Watt etc.

Strømforsyning til LED-lyslister

Hvis dine LED-lyslister ikke bruger batteri, skal du bruge en strømforsyning. Heldigvis betyder det også du ikke behøver en oplader, så det kan være det samme. Dertil forhandler vi mange strømforsyninger til mange forskellige lyslister, sådan at du med sikkerhed kan finde en som passer til dit behov. De kan købes med diverse funktionalitet og passer derfor også til mange slags lyslister. Tag et kig her på siden.