Batteriladere og -målere

Velkommen til Harald Nyborgs udvalg af batteriladere og målere. Her kan du se nærmere på batteritesteren til tørbatterier. Der er tale om et smart lille apparat, der med en farvekodeskala indikerer batteriets tilstand. Du har mulighed for at anvende batteritesteren til mange forskellige engangs- og genopladelige batterier samt til mange knapcellebatterier. Husk i øvrigt, at du får alle vores produkter i udvalget af batteriladere og målere til særdeles fornuftige priser. Vi har prisgaranti, hvilket betyder, at vi altid arbejder på at have de billigste priser. Hos os kan alle derfor være med. Du kan læse mere om vores prisgaranti på vores hjemmeside, hvis du ønsker at vide mere.

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

Batteriladere til genopladelige batterier

Batteriladere er et utrolig praktisk redskab, hvis man har de rette batterier. Det er naturligvis ikke alle batterier som kan genoplades, men hvis de kan, skal man altså bruge batteriladere. Disse sørger for hurtig opladning af batterier, så man nemt kan genbruge opbrugte batterier. Det resulterer i, at man ikke behøver at udskifte batterier og derved sparer nogle penge, samt gør noget godt for miljøet. Hermed vil du altså altid have batterier tilgængelige til din radio eller diverse gadgets. Det samme gør sig gældende for andre produkter som bruger batterier, hvilket altså betyder du aldrig vil være foruden et batteri med strøm.

Smarte batterimålere

Hvis man er usikker på hvorvidt ens batterier har strøm eller ej, kan det være praktisk med en batterimåler. Med disse får man nemlig muligheden for at måle præcis hvor meget strøm batteriet indeholder. Disse kan endda købes til nogle særdeles fornuftige priser, som sågar er let-håndterbare. De kan købes i flere forskellige variationer, men særligt vores små er praktiske. Med disse får man et alsidigt redskab til hurtigt at måle hvorvidt batteriet har strøm eller ej. Således kan man også være sikker på om batteriet er komplet tømt for strøm før man udskifter det.