Gamerborde

Hvis du bruger mange timer på at game, ved du nok, at hvert enkelt møbel designet til formålet gør oplevelsen bedre. Det gælder naturligvis også for bordet, som gerne skal være et vaskeægte gamerbord. Derfor er vi hos Harald Nyborg glade for at kunne præsentere et flot udvalg af gamerborde, som gerne skulle give dig den ultimative spilleoplevelse. Udover et bord, er det også vigtigt, at du har en god gamerstol og gaming PC.
Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvor bredt skal et gamerbord være?
    Min. 60 cm. Det er vigtigt at der er plads til skræm, mus og tastatur. Ligeledes skal gameren sidde behageligt.
  2. Hvor højt er et gaming bord?
    Det er en god ide at vælge et gamer bord med hæve/sænke funktion. Ellers er 75cm et godt udgangspunkt for højden på et gaming bord.

Fordelene ved et gamerbord

Når du skal forestille dig en gamersession, er det formentligt computerskærmen, musen, headset og andet udstyr, der falder dig først ind. Mange tænker måske slet ikke over, at det overhovedet kan være vigtigt hvilket bord udstyret står på. Men faktisk kan du forbedre din gaming markant, ved at investere i et ordentligt bord, der er designet til at give dig komfort og effektivitet. Gamerborde er nemlig fremstillet i stilrene design, som passer godt ind i gamerstilen, samtidig med at de er robuste og holdbare. Derudover er der faktisk også fokus på ergonomien i bordene, hvor en hæve/sænkefunktion tit er til stor gavn for gameren. Det er desuden ret vigtigt, at du frit kan føre din mus frem og tilbage på hele bordpladen, uden at skulle gå på kompromis med bevægeligheden – det kan du altid på et gamerbord, der er designet til netop dette formål. Fordelene ved et gamerbord er altså mange, og hvis du tilbringer mange timer foran din computer, vil du helt sikkert ikke fortryde denne investering.

Gamerborde fremstillet i høj kvalitet

Alle vores gamerborde er fremstillet i høj kvalitet, så selv den mest erfarne gamer vil finde sig tilfreds. Vi forhandler naturligvis forskellige varianter, så du selv kan spore dig ind på, hvilken model der passer bedst til dig. Fælles for dem alle er dog, at de er flotte i designet, gode i kvalitet og forhandles til priser, hvor alle kan være med. Gå på opdagelsen på siden her og bliv klogere på, hvilket gamerbord der bedst opfylder dine ønsker og behov. Og mangler du andet tilbehør til gaming, fx musemåtte, tastatur og mus, så forhandler vi også det.