Højttalerkabler

Denne side er til dig, der leder efter et godt, men billigt højttalerkabel. Hos Harald Nyborg finder du højttalerkabler i forskellige tykkelser – hvad har du brug for? Måske er det kablet på 2 x 0,75 mm2, som du kan anvende til satellit- og baghøjtalere? Eller er det kablet på 2 x 1,50 m2, som er perfekt til de almindelige reol- og væghøjttalere? Du finder naturligvis også varianten på 2,50 m2 til de mellemstore højttalere. Inden længe har du den optimale lyd i stuen, som du kan glæde dig over, når du hører musik eller ser film. Og når vi skriver ”inden længe”, er det virkelig noget, vi mener – vores leveringstid er nemlig enorm hurtig.

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvor tykt skal højttalerkabel være?
    Generelt bør et højttalerkabel med en tykkelse på 2 eller 3 mm være fint. Hvis du skal trække lyd over en strækning på 5-10 meter, bør det være 2 eller 3 mm, mens strækninger derunder, blot behøver en tykkelse på 1,3 mm eller mindre.
  2. Hvilket højttalerkabel?
    Der er mange holdninger omkring konstruktioner og materialevalg for et højttalerkabel, men uanset hvilke typer man ønsker, er højttalerkablerne den kabeltype, der har størst påvirkning på lyden i et færdig anlæg.
  3. Hvilket højttalerkabel er bedst i test?
    Der findes mange forskelige meninger om hvad der er bedst. Men grundlæggende handler det som tykkelsen på kablet, og med en tykkelse på 2 eller 3 mm har du gode forudsætninger for en god lyd. Belægningen af kablet, spiller også en rolle.

Kabler til højtalere

Til højtaleren skal man bruge kabler som virker perfekt i denne sammenhæng. De skal have den rette længde og være lavet på en sådan måde, at man får den bedst mulige lyd. Sådan kan man altså opsætte højtalere til en festlig lejlighed eller opnå bedre lyd på ens fladskærms-TV. Disse har nemlig ofte ikke specielt god lyd, og hvis de hænger på et TV-ophæng, skal kablet gerne have den rette længde. Heldigvis finder du højtalerkabler hos os, hvor de kan købes i de rette længder og til gode priser. Så kan du altså få den lyd i boligen du altid har drømt om. Surroundsound i hele stuen? Det er intet problem, når man handler hos Harald Nyborg.

Lange højtalerkabler

Lige meget om det er en løs ledning, et USB-kabel eller skærmkabler, så skal længden være korrekt. Hvis den er for kort, kan man ikke bruge sin højtaler. Er kablet derimod for langt, vil man opleve at have en masse ledninger liggende, som flyder på gulvet. Derfor er det vigtigt at man vælger den rette længde, og her på siden får du muligheden for netop dette. Vi forhandler nemlig mange højtalerkabler og i mange længder.