Grilltilbehør

Du kan gøre det ekstra nemt og bekvemt at fyre op for grillen ved at benytte dig af det udvalg af grilltilbehør, som vi har samlet her på siden. Hvad enten du er nybegynder eller er øvet i at grille, er det nemlig en kæmpe fordel at have det rette udstyr ved hånden, når sommermiddagen skal tilberedes. I den forbindelse anvendes grilltilbehør som eksempelvis alubakker og alufade, overtræk til grillen og renseudstyr. Derudover er det praktisk at have grillredskaber i form af eksempelvis en grilltang og grillspyd ved hånden, foruden selvfølgelig grillhandsker og grillforklæde. Vi forhandler tilbehør fra blandt andre Alaska, Baker Grill, Heatmax og Weber, som fremstiller praktisk og funktionelt grilltilbehør, der gør det meget nemmere at grille hele sommeren igennem.

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter

Du kan nemt lave et utal af retter med grilltilbehør fra Harald Nyborg

Grillmad er mange ting, og med det rette tilbehør kan du lave et utal af grillretter på en nem og bekvem måde. Det kan for eksempel være at du gerne vil gøre det lidt lettere at grille bøffer og fisk? I så fald kan du tage et kig på vores smarte bøfvender og fiskevender. Hvis du er træt af at fisken sætter sig fast på risten, er det grillbakken i stål, som er den rette løsning. Men måske er det grøntsagerne der driller? Du finder heldigvis også grillwokken, som giver dig god kontrol når du steger grøntsager på grillen. Hvis det derimod er bagelysten, du drømmer om at rykke udenfor, er den flerfunktionelle pizzaplade helt sikkert noget for dig.

Hold din grill flot og ren med det rette grilludstyr

Når du skal igang med at grille, er det rart at grillen er flot og ren. Du har sikkert hverken tid eller lyst til at starte din grillaften med at gøre rent efter sidste gang du grillede, eller at fjerne fugleklatter fra grillen, som har stået ude i det fri. Med grilludstyr fra Harald Nyborg, kan du på meget overskuelige måder passe godt på din grill. Vi forhandler blandt andet overtræk til forskellige typer grill, som står ude i al slags vejr. Du finder også flere grillbørster, for eksempel modellen med det praktiske ophæng.