• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Fluenet og aluminiumsnet

Find fluenet og aluminiumsnet til afskærmning her på denne side. Insektnet, myggenet og fluenet kan monteres på både døre og vinduer, og sørger for at holde insekterne ude, men tillader samtidig udluftning og ventilation. Især om sommeren kan man være plaget af fluer, myg og andre insekter, der kan være til stor gene. Monterer man fluenet eller myggenet på døre og vinduer, holdes insekterne effektivt ude, så man slipper for sommerens helt store irritationsmoment. Blandt andet producenten Rancho fremstiller fluenet og aluminiumsnet i ruller, der fås i forskellige størrelser og højder hos Harald Nyborg. Se gerne nærmere på udvalget af fluenet og aluminiumsnet her på denne side. Døjer du meget med insekter, så find vores insektsprays her.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (2)
Materiale
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

Vi forhandler effektive fluenet

Insekter kan genere i mange sammenhænge. Du har sikkert prøvet, at en myg er begyndt at summe rundt i soveværelset, lige når du er på vej til drømmeland – eller at vågne fordi en flue kravler rundt på din arm. Fluer, myg og lignende kan også forstyrre, når du skal koncentrere dig allermest. Du kan være nok så meget inde i arbejdet ved computeren – hvis først en irriterende hveps er kommet ind, kan det være svært at holde fokus. Løsningen på de mange problemer, som insekter kan føre med sig, er heldigvis enkel. Et fluenet er alt, hvad der skal til. Og med opsætningen af et effektivt fluenet har du heldigvis stadig mulighed for at lave ventilation, så det ikke bliver for varmt, og så du kan opretholde et godt indeklima. Har du en større have, kan du med fordel placere et insekthotel bagerst i haven, så søger insekterne derhen i stedet for ind i dit hus eller terrasse.

Find et fluenet lige her

Snart er det slut med insekter, der forstyrrer din søvn og sætter sig på maden i dit eget hjem. Vores levering af fluenet er lynhurtig, så før du ved af det, bliver det nemmere at fokusere på alt det gode ved sommeren. Du kan desuden glæde dig over, at du kan købe dit fluenet her hos os.