Landbrug
  • Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Drikketårn og -kopper

Er du ved at anskaffe høns? Så går du nok rundt og glæder dig til at hente æg, fodre dyrene og lytte til den muntre klukken. Men måske synes du samtidig, at det at anskaffe høns kan virke som et uoverskueligt projekt indimellem? For eksempel når det kommer til at erhverve sig alt det nødvendige udstyr? Så er du kommet til det helt rette sted. Her finder du nemlig mange smarte drikketårne, som er lige til at gå til. Vælg for eksempel en model med let aftageligt låg, der gør rengøringen meget nem. Dette drikketårn har også håndtag og en enkel lukkemekanisme. Men bare rolig, alle vores modeller er praktiske – eksempelvis er de alle lette at gøre rene.

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager

Find et praktisk drikketårn lige her

Vi har alt det, du skal bruge indenfor landbrug – herunder selvfølgelig de ting du behøver i forhold til dyrene. Inden længe har du både høns, får og grise. Det kan også være, at det er nok for dig med høns. Og der er da også mange fordele ved at vælge netop høns. Eksempelvis er et mindre areal nok til at holde høns. Og så vil dine børn sikkert synes, at det er spændende at gå med ud og hente æg. At holde høns er hyggeligt og lidt af en oplevelse, som er langt fra den, du får i supermarkedet. Og med et praktisk drikketårn til dine høns, er du et skridt tættere på at kunne realisere drømmen om høns i egen have. Vælg det drikketårn, som passer bedst til dit behov her på siden.

Drikketårn til favorable priser

Som nævnt ovenfor er der mange fordele ved at holde høns. Udover de allerede nævnte fordele kan du se frem til snart at have din egen produktion af både æg og kød. Og efter aftensmaden kan du nemt komme af med rester ved at gå ud til hønsene. Ja, selv rester kan blive til en hyggelig oplevelse, når man holder høns. Det er ligeledes en dejlig oplevelse at spare penge. Når du køber drikketårn til hønsene hos os, kan du heldigvis få det til en meget favorabel pris. Vi har nemlig prisgaranti på vores varer, og det betyder, at vi altid arbejder på at kunne tilbyde dig lave priser. Læs evt. mere om vores prisgaranti her på hjemmesiden. Ellers er det bare at vælge det drikketårn, som passer dig bedst.