• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 34,-
Studenterfest

Er du klar til studenterfesten?
Læs om festlig pynt, lyskæder, alt til bordet, telte og alt det andet her

Det er et af sommerens absolut festligste indslag i trafikken, når de nye studenter kører højt syngende, råbende og glade forbi. Måske har du allerede hørt eller set de første studentervogne og vinket eller dyttet dem tillykke. Traditionen med at få hue på efter den sidste eksamen har eksisteret i Danmark siden 1850. Og traditionen med at huerne skal fejres med et brag af en fest i huset eller haven lever heldigvis i bedste velgående. Så nu er det bare at tjekke, om du er klar og har det hele.


Fyr den af med pynt i alle farver

Uanset om familie, venner og klassekammerater skal være i partytelt i haven eller om festen starter inde i huset, er der en vigtig festregel, når de nye studenter skal fejres: Gæsterne skal modtages af en eksplosion af fest og farver.
”Bord, dæk dig!”

Du kan prøve med denne kendte trylleformular. Og ellers må du og dine hjælpere jo selv i gang. Her får du tjeklisten: Drikkeglas i klassisk design, både til velkomst og middag. Vælg mellem rødvin, hvidvin, champagne, øl, shot m.fl. Køb dit eget robuste party-sæt af service og bestik. Så har du det også næste gang, der skal være fest. Vælg fx SJÖBO bestiksæt med 16 eller 36 dele. Vælg mellem forskellige udgaver af vores charmerende, rustikke stentøjs-servicesæt. Og nej, du skal selvfølgelig ikke stå med et bjerg af en opvask, mens de andre fester igennem. Det hele kan komme opvaskemaskinen.Velkommen i partyteltet


Så er det frem med målebåndet, for at måle græsplænen eller terrassen op. Så finder du ud af,  hvor meget telt, der er plads til. Vi har partytelte i alle størrelser (op til 6-12 meter), både runde og firkantede. Også de velkendte 3x3 m havepavilloner, som kan være et godt supplement. Både til stående gæster og som overdækning til borde med velkomstdrink og buffet.


TIP: Hvis du vil undgå at græsplænen eller andre dele af haven bliver bliver alt for medtaget, kan du lægge et gulv eller en sti af træ- og kompositfliser der let klikkes sammen uden brug af værktøj.


GOD FEST      


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg Udover pynt, bestik, service, lyskæder og telte har vi mange andre ting til studenterfest i hus og have. F.eks. parasoller, klapstole/borde/bænke, og masser af spil, der sætter gang i festen.