• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 34,-
Campingferie

Ferietid er campingtid

Er udstyret i orden? Alt til den perfekte ferietur


Der er mange, som gerne vil tage æren for at have opfundet camping. Nogle mener, at ideen startede i finere kredse rundt omkring i Europa i begyndelsen af 1900-tallet. Andre peger på, at det var en rejsende britisk skrædder, der fandt på konceptet. Andre igen, at det er en nordisk opfindelse.

I Danmark byggede Lunderskov Møbelfabrik den første campingvogn på bestilling i 1948, og siden må man sige, at camping i telt og campingvogn har bredt sig. Og det er da også et ret skønt koncept: Ude og så alligevel lidt hjemligt. Skal du afsted? Tjek her om du har det hele.


Et ekstra rum til campingvognen er guld værd

Alle der har prøvet en kortere eller længere tur med campingvognen ved, at det kan være virkelig praktisk med et fortelt som ekstra rum. Se vores fortelte i forskellige størrelser her. Hører du til dem, der bare tager et par dage hvert sted, og så rykker videre til nye eventyr, er vores rejsefortelte perfekte. Det er nemlig lynhurtige at slå op og ned. Skal du have naboen til at tabe pusten af misundelse, så medbringer du da bare et oppusteligt campingfortelt. Pumpes op på få minutter, mens du sidder med benene oppe. En elegant og mindre pladskrævende rumløsning er det lille smarte opbevaringstelt på bare 1,5 x 1,5 m.


Camping er grillhygge

Grill og camping hører sammen. Det er ultimativ hygge at kunne sætte sig under åben himmel en sommeraften med lidt godt på grillen. En handy gaskuglegrill kan både stå på jorden og på bordet, og så er den nem at transportere. Har du mere plads, eller er I bare flere til grillmiddag, skal du vælge den lidt større (men stadig transportable) gasgrill model Gold i børstet rustfrit stål og medfølgende stegeplade. Til den almindelige madlavning, kan du bruge et transportabelt gasblus.


Det din nabo ville ønske han havde med

En ekstra fornøjelse ved campinglivet, er det venskabelige drilleri ved lige at flashe en lille smart detalje eller gadget, naboen ville ønske, han havde tænkt på at tage med. Her får du top-5:Campingtelte i alle størrelser

Der var engang, hvor man bare kunne sætte sig til rette i græsset og være sikker på at få sig et godt grin, når nogen skulle i gang med at fumle med væltende teltstænger og drilske oversejl for at få teltet til at stå. I dag går det meget nemmere. De nye iglo-telte og pop-up-telte er utrolig lette at slå op. Selv store familietelte har nu buede og krydsende fiberstænger, der gør det nemt. Du skal bare finde ud af, hvor mange der skal være plads til:


  • Små festivaltelte. 2-3 personer, kvadratiske, iglotelte med fortelt, pop-up.
  • Telte i mellemstørrelse. 3-4 personer, letvægtstelte, iglotelte med fortelt i ståhøjde.
  • Større telte. 4-6 personer, plads til hele familien eller en flok venner. Vælg mellem maxi familietelt og forskellige modeller af rummelige tunneltelte.


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover fortelte, almindelige telte, transportabel grill og andet til madlavning har vi mange andre ting til campinglivet. Fx praktiske borde og stole, cykelholder og andet ekstraudstyr til bilen, luftmadrasser, soveposer og meget andet. Se hele udvalget her.