• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 34,-
Stort udvalg af udendørs leg

Vandparadis eller klatrejungle?

Sådan gør du haven til børnenes yndlingssted


Dine børn og deres venner elsker at få plads til at komme af med noget af al energien i haven. Et godt fast legehjørne er populært. Eller måske en del af græsplænen til pool eller træning i yndlingssporten.

Klar til at lege? Så skal du (og ungerne, selvfølgelig) bare vælge, hvilket land I vil til.


Badeland

Masser af dejligt vandplaskeri i haven. Indret dit eget lille lokale badeland til at svømme, dykke, flyde, plaske og lege i. Uanset hvilken størrelse, der passer bedst i din have, bliver det med garanti populært blandt familiens yngre medlemmer og deres legekammerater. Vores pools er robuste og holdes oppe af en solid stålramme. Vælg mellem rund model (12.400 liter) eller firkantet model på 7.000 liter eller 13.000 liter. Alle modeller kan samles uden værktøj. Hvis det passer bedre, f.eks. til terrassen, har vi også mindre badebassiner. Og vil du være sikker på lækkert lunt badevand, så er en varmepumpe til poolen svaret.


Hoppeland

Hop, hop, hop, hop, hop, hop, hop (fortsæt selv til du bliver træt…). Trampolinerne er en uopslidelig nyklassiker overalt i Danmark. Find den model, der passer i form og størrelse til din have:


Klatreland​​​​​​​

Noget af det sejeste er at have sit eget tårn i haven. Så skal der klatres. Og holdes udkig. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, f.eks. legetårn med klatrevæg og gynge eller klatretårn med rutsjebane.  


Sportsland

Har du den næste Christian Eriksen eller Pernille Harder løbende rundt i haven, er det selvfølgelig nogle gode fodboldmål der skal op på græsplænen. Og så kan de kommende fodboldstjerner jo også træne præcise afleveringer og hovedstød med en Renox Rebounder der sender bolden retur. Hvis idolet er en af verdens bedste badmintonspillere, Viktor Axelsen, så er der træningsnet og badmintonsæt her.


​​​​​​​HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover pools og badebassiner, trampoliner, hoppeborge, klatretårne og fodboldmål har vi mange andre ting til udendørs leg i haven. F.eks. vandpistoler, sandkasser til de små, sjove udendørs spil og en hel masse andet. Se hele udvalget her.