• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 44,-
Få plads til det hele

Sådan får du plads til det hele

Smart opbevaring der skaber overblik og orden


Rod har en kedelig tendens til at brede sig. Især hvis man ikke rigtig har gode steder at gøre af sine ting. Her får du tips og tricks til praktiske og overskuelige opbevaringsløsninger, der giver overblik og orden i dit hjem. For der findes heldigvis mange praktiske og pladsbesparende opbevaringsløsninger.


Foldbare kasser

Kasser der kan foldes ud, når du skal bruge dem, og sammen igen så de fylder minimalt, når de ikke er i brug er ret smarte. Brug dem derhjemme og hav også altid et par stykker med i bilen. De er praktiske, når du køber stort ind. Og også til at holde styr på ferie- og sportsudstyret.


Vælg mellem:


Udnyt den ekstra plads, du har i forvejen

Hvis du tænker kreativt, kan du udnytte ubrugt plads til opbevaring:


Opbevaring i kælder og garage.

Kældre og garager er typisk steder, som hurtigt roder til. Ryd op og fordel dine ting i ekstra solide opbevaringsbokse med smarte lukkeclips, som beskytter mod fugt, snavs, mus og insekter. Boksene fås i fire størrelser.


TIP: Sortér, giv væk, kør til genbrug eller smid ud. Enten før eller samtidig med du lægger dine ting i bokse og kasser.


Køkken og småting

Skrivebordet, sypladsen eller andre steder med mange småting roder ekstra hurtigt til. Hold styr på det hele med Organizer opbevaringsbokse eller minikurve i hvid/sort. I den kolde afdeling giver gennemsigtige frysebokse et godt og hurtigt overblik over, hvad du har på lager. Ris, pasta, gryn og andre tørvarer er følsomme overfor fugt. Her kan du med fordel bruge opbevaringsbokse til madvarer med helt tætlukkende låg.


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover foldbare kasser, bedrollers, bokse med låg og minikurve har vi mange andre smarte løsninger til opbevaring og en mere praktisk hverdag. F.eks. klodskasser til børneværelset, skuffereoler, vasketøjskurve og spande til affaldssortering.

Opbevarings katalog