• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 44,-
Grill og bål

Så skal der tændes op i haven

5 tip til at skabe ekstra hygge i haven med grill, bål og gode siddepladser

Sommertid er udetid, hvor haven er et ekstra uderum for børn og voksne. Måske med lidt god grillmad, friskbagt pizza, snobrød eller pandekager. Her får du 5 gode tip (fire brandvarme og et lidt blødere) til at skabe ekstra hygge under åben himmel.    


1. Giv den gas på grillen

Gasgrillen er på få år blevet super populær. Det er der flere gode grunde til: Den er hurtigt klar, det er nemt at skrue op og ned for varmen, og der er ingen generende røg fra kul. Hvis du er typen, der elsker at flytte det halve af køkkenet ud i haven om sommeren, skal du ikke nøjes med mindre end en af vores store gasgrill-modeller med plads til det hele. Og er du mere til de mindre, der kan stå på bordet, kan du fx vælge den lille smarte Miami gaskuglegrill.    


2. Gør klar til dit eget Sankt Hans-bål

Den 23. juni bliver der tændt bål overalt i Danmark, når vi fejrer Sankt Hans. Mange haveejere har opdaget, at det luner med et hjørne, hvor det er nemt at tænde et hyggeligt bål. For åben ild luner hele året, og ungerne elsker at være med til at lave bål. Det kan gøres helt enkelt med et godt bålfad. Eller du kan skrue lidt op for ambitionerne - og højden - med et flot bålsted med skorsten eller en elegant udepejs der skaber ekstra hygge på terrassen.    


3. Lav lækre pizzaer til dine gæster

Forkæl familien eller dine gæster med at servere lækre, sprøde og helt friskbagte pizzaer. Pizzadej er superlet at lave (se opskriften), du vælger selv hvad der skal på, og så er det bare et spørgsmål om, hvor hurtigt det skal gå. Vores flotte pizzaovn til brænde er brandvarm og klar på en lille halv time. Og skal det gå endnu hurtigere, vælger du bare den lille smarte pizzaovn til gas, transportabel og klar til første bestilling på 2 minutter.  


4. Sørg for at grilludstyret er i orden

Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan grille. Til gengæld er der næsten heller ingen grænser hvor irriterende visse former for grillmad kan være at tilberede, hvis du ikke har det rigtige udstyr. Heldigvis kan du få det hele hos os:  


  • Smarte holdere til fisk, kyllingelår, hele grillkyllinger, hele stege eller hvad du nu finder på at grille.
  • Grillsæt i rustfrit stål. Slut med at brænde fingrene - og slut med at få skæld ud fordi jeres salattang smeltede.
  • Digitale stegetermometre. Vælg mellem flere modeller, der alle kan sikre dig, at kødet er stegt perfekt.5. Vælg din personlige stil i havemøbler

Uanset om du serverer frokost, grillmiddag, kaffe eller cocktails i haven skal alle selvfølgelig sidde godt. Stilen er helt op til dig. Du kan skabe sydlandsk stemning med vores vedligeholdelsesfri MALAGA havestole og bord eller du kan gå mere let og nordisk med de elegante SKANÖR stole og runde borde. I den helt rustikke afdeling er der også en charmerende løsning, som bare kræver et par solide europaller. Så kan du nemlig købe smarte pallehynder, der passer til.    


HUSK: Altid lave priser – og overraskende stort udvalg!

Der er mere endnu. Vi har et kæmpestort udvalg af havemøbler, parasoller, hængekøjer, havetelte og meget mere. Se hele udvalget her

Grill kataloget