Levering fra 29,-
Landsdækkende bytteservice

Gardenlife

Gardenlife fremstiller diverse redskaber og dekorationer til haven. Hvad end du skal bruge et foderhus eller noget pynteligt, så har dette mærke hvad du mangler. Desuden har vi prissat produkter herfra til en yderst overkommelig pris, sådan at du kan få ordnet havens små mangler til en lav pris. Til trods for den lave pris er der naturligvis ikke gået på kompromis med kvaliteten af produkterne. Disse er nemlig lavet til at være holdbare og funktionsdygtige – også selvom de bruges i haven. Så tag et kig på vores udvalg af Gardenlife produkter lige her på siden.

Filtrer resultater
Nulstil
produkter 1 - 1 af 1 produkter
Filtrer resultater
Søg i resultater

KategoriNulstil

Gardenlife tilbehør til haven

Der findes mange produkter der kan bidrage til et bedre miljø i haven. Man kan bruge en plæneklipper eller hækkeklipper til at holde bevoksning nede. Samtidig er der andre produkter som er praktiske at have, hvilket kan være alt lige fra en terrassevarmer til nogle flotte havestole. Fra Gardenlife finder du diverse produkter hertil som kan bruges til netop haven. En af disse er deres foderhuse til fugle. Med disse får man hurtigt et væld af mindre fugle i haven, hvilket kan være utrolig hyggeligt.

Køb hvad du mangler til have

Gardenlife fremstiller mange forskellige ting til haven, som kan bruges til enten pynt eller praktiske gøremål. Så hvad end du leder efter et praktisk produkt til en given opgave, eller blot noget nydeligt pynt til haven, så har Gardenlife måske hvad du mangler. Udvalget er nemlig stort og du kan finde det fulde overblik over alle vores produkter herfra, på denne side. Som du måske bemærker, forhandles vores haveudstyr fra mærket til en yderst fornuftig pris. Således gøres det nemt at få styr på det hele i haven.

pris garanti
dankortvisa-electronvisamastercardmaestroikano-bankmobilepaynetsdanske-fragtmaendglspostnord