Levering fra 38,-
Landsdækkende bytteservice

Nordpol

Nordpol er mærket for dig der bruger tid i kulden. De fremstiller nemlig beklædning til koldt vejr, hvilket er perfekt til skiferie eller vinterfiskeri. I henhold til beklædning i koldt vejr, er der intet vigtigere end at holde sine fødder varme. Til det formål skal man bruge nogle varme sokker, hvilket Nordpol er et godt bud på. Af mærket forhandler vi nemlig varme termosokker med en plys-agtig inderside. De er altså behagelige at have på, samt tilbyder en utrolig god varme. Med termosokker holdes fødderne varme – også gennem en længere dag udenfor. De kan desuden købes i alle størrelser til både mænd og kvinder.

Filtrer resultater
Nulstil
produkter 1 - 6 af 6 produkter
Filtrer resultater
Søg i resultater

PrisNulstil

KategoriNulstil

Nordpol termosokker

Hvis du gerne vil ud med fiskestangen eller arbejde i haven en kold vinterdag, så anbefaler vi at bruge termosokker. De to vigtigste kropsdele at holde varme er nemlig fødder og hoved, hvilket betyder den vigtigste beklædning er sokker og huer. Selvom man har den rette jakke, vil man alligevel komme til at fryse uden den rette beklædning på fødder og hoved. Hos Harald Nyborg forhandler vi både huer, handsker og sokker, men når det kommer til sokker, er Nordpol hvad du skal bruge. De indeholder nemlig de nødvendige egenskaber til at holde kroppen varm gennem hele dagen.

Termosokker til fiskeri

Der er mange steder hvor et par gode termosokker kan være en fornuftig investering. Det kan altså være alt fra en vandretur til en hurtig gåtur om vinteren. Dog er særligt fiskeri et sted hvor varme fødder er nødvendigt. Man står nemlig hele dagen uden den store bevægelse. Derfor er et par gode sokker altså mindst lige så vigtige som det rette endegrej, ellers vil du hurtigt blive nød til at tage hjem. Så hvad end du skal lave i det kolde vejr, så kan vi anbefale vores udvalg af Nordpol sokker.

dankortvisa-electronvisamastercardmaestroikano-bankmobilepaynetsdanske-fragtmaendglspostnord