Levering fra 38,-
Landsdækkende bytteservice

Premier is

Til de varme sommerdage skal vi bruge lidt afkøling og her er der intet bedre end en lækker Premier is. De laver mange forskellige is, som du med sikkerhed allerede kender til. Smagen siger sparto og på de varme dage er dette hvad der skal til. Hvad end du er på udkig efter en isbjørn ispind eller en klassisk vaffelis, så har vi hvad du trænger til. Desuden bliver vores Premier is forhandlet til en altid lav pris, ligesom med alle vores andre produkter. Så kom forbi og tag et kig på vores udvalg af is.

Filtrer resultater
Nulstil
produkter 1 - 15 af 15 produkter
Filtrer resultater
Søg i resultater

PrisNulstil

KategoriNulstil

Klassiske Premier is

Af mærket Premier is finder du mange forskellige is, hvoraf vi forhandler de fleste. I vores udvalg finder du alle de største klassikere såsom isbjørn, kæmpe Sambi og blinklys. Så tag et smut forbi Harald Nyborg, på de varme sommerdage og bliv nedkølet af vores Premier is. Desuden finder du også masser andet slik og snacks, hvis du er lækkersulten. Vi forhandler nemlig også lækkerier som chokolade og nødder, der med sikkerhed vil stille enhver sult.

Alle de bedste is et sted

Der findes utroligt mange mærker indenfor flødeis og sodavandsis, hvoraf en af de største naturligvis er Premier is. De laver nemlig en masse forskellige is, hvoraf nogen af dem længe har været sande klassikere i Danmark. Vi ønsker naturligvis at tilbyde disse til dig og du kan derfor finde dem hos Harald Nyborg. I vores udvalg finder du blandt andet den legendariske astronaut is og isbjørn. Desuden forhandles vores is fra Premier til samme skarpe priser du finder vores skruemaskiner og diverse værktøjskasser til. Så smut forbi Harald Nyborg og nu du er der, så kan du med fordel tage et kig på vores Premier is.

dankortvisa-electronvisamastercardmaestroikano-bankmobilepaynetsdanske-fragtmaendglspostnord