• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 44,-

Persondatapolitik

Generelt

Vi lever op til alle bestemmelser i persondataloven og vil gerne give dig en god og tryg oplevelse, når du handler hos os på harald-nyborg.dk samt tilmelder dig et nyhedsbrev fra Harald Nyborg A/S. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og bestiller varer i vores webshop. Vi optræder i den forbindelse som dataansvarlig.

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger

Harald Nyborg A/S
Gammel Højmevej 30
5250 Odense SV
Tlf.: 63 95 95 95
CVR-nr.: 37783315
[email protected]
​​​​​​​

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • IP-adresser
  • Betalingsoplysninger
  • Købshistorik

Formålene for behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger med følgende formål:

  • For at kunne levere vores vare til dig
  • For at vi kan markedsføre os til dig via mail
  • For at du kan tilgå vores hjemmeside (teknisk nødvendige cookies)
  • For at vi kan optimere hjemmesiden (statistikcookies)

Når du besøger en af vores fysiske butikker

I vores butikker er der opsat TV-overvågning. I givet fald vil der være skiltet med et piktogram (med et billede af et kamera) på et synligt sted på lokationen. Optagelserne bliver gennemgået ved stikprøvekontrol, konkret mistanke eller andre uregelmæssigheder og videregivet til politiet, hvis der er mistanke om en straffelovsovertrædelse.

Retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er:

  • Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke)
  • Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b (opfyldelse af kontrakt)
  • Databeskyttelsesforordningens Artikel 6, stk. 1, litra c (Bogføringslovens generelle forpligtelse omkring opbevaring af information, samt fakturering)
  • Databeskyttelseslovens § 6, stk. 1 (samtykke og opfyldelse af kontrakt)Cookiebekendtgørelsens § 3, stk. 1 (samtykke)

Modtagere eller kategorier af modtagere

Vi videregiver eller overlader din e-mailadresse og mobilnummer til Postnord og Danske Fragtmænd i forbindelse med afsendelse af pakker (så du kan modtage leveringsoplysninger, herunder T&T).​​​​​​​

Overførsel til tredjelande

Vi benytter et amerikansk e-mail marketing system, ActiveCampaign, til udsendelse af nyhedsbreve. Overførselsgrundlaget mellem Harald Nyborg og ActiveCampaign er Europa-Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse.

Indsamlingen og opbevaring af dine personoplysninger ifm. køb

Når der indsamles personoplysninger via bestilling på vores website, sker behandlingen altid på baggrund af nødvendige hensyn for opfyldelse af kontrakt.  Personoplysningerne registreres hos Harald Nyborg A/S og opbevares i 5 år (5 år, jf. bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Nyhedsbreve

Du kan frivilligt vælge at modtage nyhedsbreve fra os, hvis du aktivt har tilmeldt dig denne ordning. Når du tilmelder dig et nyhedsbrev fra Harald Nyborg A/S, gemmer vi din e-mailadresse i en database på en beskyttet server.  Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet her eller ved at klikke på linket nederst i e-mailen, som du modtager fra os. Bemærk venligst at hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kræver det separat aktiv tilmelding fra dig. Den e-mailadresse du oplyser i forbindelse med køb i vores webshop, bruger vi kun til at behandle din ordre.

Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores information om cookies, som du kan finde her.

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.​​​​​​​

Dine rettigheder

Du har en række rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i forhold til vores behandling af personoplysninger om dig. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Harald Nyborg A/S her


Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig.  


Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.


Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.


Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.


Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.


Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dinepersonoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.


Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet ovenfor. Vi oplyser dig samtidig om, at du i henhold til lovgivningen er berettiget til at indgive en klage til Datatilsynet.