Pool, spa, vildmarksbad, udendørs sauna og tilbehør

Drømmer du om spa, sauna eller at kunne tage en dukkert i din egen have? I så fald er du kommet til det rette sted - her finder du alt til velvære i din egen have. Blandt produkterne finder du lækre vildmarksbade, udendørs spa, saunatønde og tilbehør. Pools finder du ligeledes i mange varianter, lige fra de pools med meget behagelige oppustelige sider, til det lille fine badebassin til de mindste børn. Blandt tilbehøret finder du pool-underlag, pool-overtræk, flydende pool-termometre og sandfilterpumpe til rensning af pool-vandet. Vi forhandler desuden sandet til sandfilterpumpen samt pool-rengøringssættet med støvsugerhoved, pose og mere. Mangler du filteret til poolpumpen eller den udendørs bruser, er vi også leveringsdygtige. Med andre ord finder du det hele til pool og spa og mere til lige her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
 • (1)
 • (1)
 • (2)
Højde
 • (2)
Materiale
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad koster det at fylde et badebassin op?
  Det komme naturligvis an på størrelsen og antal rummelige liter. Det koster cirka 0,07 kr. per liter at fylde et badebassin. Et badebassin på 5.000 liter koster altså cirka 350 kr. at fylde op, mens det koster cirka 700 kr. at fylde et badebassin på 10.000 liter.
 2. Hvor ofte skal vandet skiftes i badebassin?
  En god tommelfingerregel er at udskifte vandet, når bunden bliver glat, eller hvis vandet begynder at blive uklart. I et stort bassin på mange liter kan vandet godt holde en sæson med det rigtige poolkemi og en korrekt pH-værdi. Ved et mindre bassin bør man udskifte vand fra dag til dag

Vildmarksbad, udendørs spa, badebassin og pool til haven

På de varme sommerdage ville mange nok ønske, at de havde en pool eller spa i baghaven. Det er dog en stor og omfattende investering at skulle anlægge en hel pool. Heldigvis har du nu muligheden for at købe en nem og praktisk løsning, som giver dig din helt egen pool eller spa sommeren over. Hos Harald Nyborg finder du nemlig pools med stålrammer, som nemt kan sættes op om sommeren og tages ned igen om vinteren. Det er smart, fordi du ikke skal tænke på at rengøre og vedligeholde din pool eller spa året rundt, men i stedet kan nøjes med at tage det frem, når vejret indbyder til det.

Tilbehør og reservedel til pool og spa

Hos Harald Nyborg forhandler vi selvfølgelig alt det tilbehør, du måtte mangle til din pool. Det kan være en pumpe, der bruges til at udskifte vandet, og derved holder det rent og friskt. Det kan også være produkter inden for pool kemi, som bruges til at holde hygiejnen og pH-værdien på det rette niveau. Det er en god investering, da det garanterer dig behageligt og sundt vand. Her på siden finder du desuden produkter inden for vandleg, som kan bruges i kombination med pools.