• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 44,-

Svejsetænger

Hvis du er på udkig efter gode og samtidig billige svejsetænger, bliver du glad nu - det er nemlig lige, hvad du finder her på siden. Vælg for eksempel svejsetangen med den store spændvidde. Den store spændvidde betyder, at tangen er prima til de kantede emner – der er tale om modellen, der giver dig masser af plads og bevægelsesfrihed omkring svejsestedet. Vi forhandler også fastholdetangen med kæber, der spænder parallelt og låser fast automatisk. Hvis det er sættet med to fastholdetænger, du behøver, er du også kommet til det rette sted. Inden længe har du det helt rette værktøj i hånden, så du kan præstere dit allerbedste i værkstedet.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (2)
Farve
  • (1)
Længde
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

Svejsestænger i mange forskellige modeller

Når det kommer til vores svejsestænger, kan de fås i mange forskellige modeller og design. Vi har nemlig et stort udvalg af svejsestænger. Derfor er vi sikre på, at du kan finde det produkt som du måtte stå og mangle, når det kommer til svejsestænger. Det kan for eksempel være, at du mangler et fastholdetangsæt, som har parallelt spændende kæber, eller måske mangler du en svejsestang med en længde på 26 cm, der har en spændvidde på 80 mm. Vi har det hele. Men hvis det ikke kun er svejsestænger, du leder efter, når det kommer til svejseartikler, så har vi for eksempel også et stort udvalg af svejsetråd, diverse svejselektroder og svejseapparater.

Svejsestænger til billige priser

Når du køber dine nye svejsestænger her hos os, er du altid garanteret at produktet er kvalitetssikret og super funktionsdygtig. Men selvom du får et produkt lavet på kvalitet, er det ikke ensbetydende med, at produktet er dyrt. Tværtimod. Du får et produkt, der har kvaliteten i orden, og kan fås til billige priser.