• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Julesweater, nissehuer, julesokker og juleduge

Her har vi samlet en masse forskellige juleartikler, som du kan bruge til at skabe den perfekte julestemning. Her finder du de mest julede julesweatre til børn og voksne, den obligatoriske julesok, sjove nissehuer og meget mere.

Læs mere
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvor stammer traditionen med julesokker fra?
    Myter og historier om julesokker og deres oprindelse varierer, og forskellige kilder præsenterer forskellige versioner af historien. Disse myter er ofte blevet overleveret gennem generationer som mundtlige traditioner, og der er ikke altid en klar og dokumenteret kilde. Ifølge en af myterne skulle traditionen med julesokkerne være opstået, da julemanden kastede guld ned igennem skorstenen hos en fattig mand. Guldet landede i en strømpe, der hang til tørre ved kaminen, og herved opstod fortællingen om, at det kan være en indbringende ide at hænge julesokker op.

Gør julen ekstra sjov med julesweatre til børn og voksne

Sjov, kikset eller ligefrem moderne. Der er mange holdninger til julesweatre, men noget tyder på at trenden er kommet for at blive. Der er i hvert fald flere og flere, der bruger julesweatre til at sætte ekstra krydderi på julen. Hos Harald Nyborg finder du både julesweater til børn og voksne.

Har du læst med hertil, så er du sikkert allerede i fuld gang med juleforberedelserne. Kig derfor også forbi kategorierne med flotte og dekorative udendørs lyskæder og alt hvad du skal bruge af julepynt og juledekorationer.