• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 34,-

Velkommen til vores inspirationssider  

Her finder du artikler, guider, tips og gode råd til hus og have, sport og fritidsaktiviteter, autoudstyr og praktiske ting til din næste fest eller ferie. Er du typen, der af og til kaster dig ud i større eller mindre gør-det-selv-projekter, kan du også få inspiration og praktiske råd her. Se dig omkring og find dine næste gode ideer - til  ALTID LAVE PRISER.  


Inspiration og nyheder direkte til dig

Vil du have automatisk besked, når der kommer nye artikler- og samtidig være blandt de første, som ser det overraskende store udvalg i vores nyeste kataloger? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.  

Rengøring i efteråret

Giv boligen en grundig efterårsrengøring

Det er en rigtig god ide at give din bolig en grundig rengøring her i efteråret, mens det stadig er lunt nok til at lufte ud samtidig med at du støver af, støvsuger de svære steder og vasker alt det snavs og skidt væk, der er blevet slæbt med ind i løbet af sommeren​​​​​​​.

Efterår i haven

5 havetip til efteråret

Selvom det bliver køligere, og de lyse timer er færre, er havesæsonen langt fra slut. Læs mere om at flytte rundt og plante nyt, om beskæring af træer og buske, tjek af havemøblerne, lægning af blomsterløg og guf til kompostbunken i efteråret.

billede

Begynderguide: Kom godt i gang med strikningen

Er du allerede startet på efterårets strikketøj, eller har du brug for et nogle tips til at komme godt i gang? Læs den nye strikkeartikel, hvor vi har samlet gode råd og tips til at komme i gang.

Læs mere her

billede

Sådan får du badeværelset helt rent

Se hvilke rengøringsmidler der egner sig bedst, når du skal holde toilet, bruseniche, badekar, vask og gulv rent, bakteriefrit og fri for kalkaflejringer.

Læs mere her

billede

Sådan får du helt rent tøj

Undgå de typiske fejl med vaskemaskinen. 5 gode vaskeråd til at få tøjet rigtig rent – pletfjerning, sortering, vasketemperatur, vaskemiddel og vedligeholdelse.

Læs mere her

billede

Mad, pleje og kærlighed til din kat

Her får du gode råd til katteejere. Om sund kattemad, pleje af kattens pels og tips til motion, leg og belønning.

Læs mere her

Hjemmetræning

Sådan kommer du  i form med hjemmetræning

Start på hjemmetræningen og kom i form med de tre vigtige motionsformer: Kondition, smidighed og ikke mindst – styrketræning, som er Sundhedsstyrelsens nye fokusområde.

Flyt hjemmefra - Tjekliste og tips

Skal du flytte hjemmefra?

Vi har samlet en række gode tips til flytningen og nogle gode ideer til indretning og smart opbevaring af dit nye hjem. Du finder også en ønskeliste med gode indlfyttergaver.

Hjælp dit barn til en god skolestart

5 gode råd til skolestart

Kender du de fem råd om skolestart til forældre? Her kan du læse mere om noget af det du kan gøre for at give dit barn en god og tryg start på det nye skoleår

Havespil - Dyst mod familie og venner

5 smarte vandveje til haven

I en tør sommer, hvor du måske ovenikøbet er væk på ferie flere uger i træk, er det rart at være sikker på, at havens planter får vand nok. Der er flere smarte måder at sikre havevandingen på. ​​​​​​​

Havespil - Dyst mod familie og venner

5 sjove spil til haven

En hyggelig dyst hjemme i haven, eller når I er i sommerhus, er en god sommeraktivitet. Her får du Top-5 listen over de bedste udendørsspil og reglerne til hvordan I spiller.

Oprydning - sådan kommer du i

Kender du oprydningsmetoden i tre trin? 

Færre ting giver mere opbevaringsplads og bedre styr på, hvor alting er. Få styr på roderiet i haveskuret, på reolerne, i kælderen, i sommerhuset og i garagen. 

Lav hjemmelavet saft, marmelade og syltetøj

Lav lækker saft, juice og syltetøj

Se de gode tips til den skønne verden af saft og syltning. Brug friske bær og frugt fra din egen have eller køb. Se her hvordan du får lækker saft og sylt.

Læs mere her

Strandtur - husk sikkerhedsrådene

Solråd, baderegler og sjove strandaktiviteter

Se reglerne om badesikkerhed og lær de tre solråd. Vi har også har fundet et par gode ideer til, hvad I kan have med til stranden.

Sådan får I en god kør-selv-ferie

Sådan får I en god kør-selv-ferie

Gør bilen klar til langtur og læs mere om, hvordan det bliver en rar tur for alle med fælles oplevelser og hygge på både bagsæder og forsæder.

Overnatning i naturen

Overnat i naturen i telt eller shelter

Se hvor du kan finde og booke et shelter. Og se mere om reglerne for, hvor du kan stille dit telt op og overnatte i skoven eller andre steder i naturen.

Hækklipning

Har du fået klippet hækken?

Se trin-for-trin guiden til hækklipning. Og læs artiklen med inspiration og tjekliste til udstyr, haveredskaber, bortskafning og sikkerhed.

Gasgrill og pizzaovn

Sommertid er grilltid  

Kender du gasgrillens top-5 fordele? Der er mange gode grunde til, at gasgrillen er populær. Se mere om alle fordelene og vælg mellem store modeller med flere blus og de små transportable

Læs mere her

Solcellelamper til haven

Sådan skaber du ekstra havehygge om aftenen

Indret din have eller altan med hyggelige lyskæder og lamper, der tænder selv, når mørket falder på. Få inspiration til hvordan du bruger solcellelamperne her.


Læs mere her

Byg din egen træterrasse

Sådan bygger du en terrasse i træ

Hvordan planlægger og bygger man en terrasse i træ? Læs vores trin-for-trin guide til, hvordan du griber projektet an. Og se tip til værktøjet.


Læs mere her

Udendørs maling

Sådan bliver det flot, når maler du udendørs

Maling af træværk, fliser og lignende kræver lidt forberedelse. Se de gode råd til dit næste udendørs projekt, og se hvordan du får et godt resultat.


Læs mere her

Leg i haven

Indret haven til leg

Mangler du gode ideer til, hvordan du gør haven til en god legeplads for klatrende, hoppende og boldglade børn og barnlige sjæle? Find inspiration her.


Læs mere her

Wellness i haven

Spa, sauna eller vildmarksbad?

Få inspiration og gode ideer til, hvordan du skaber rum og plads til afstresning med din helt egen wellnessafdeling lige udenfor havedøren med spa, vildmarksbad og sauna.


Læs mere her

Sådan får du en flot græsplæne

Sådan får du en flot ny græsplæne

Uanset om det er dig eller robotten, der trimmer græsplænen, skal den selvfølgelig helst være sund og grøn at se på hele sommeren. Se de gode råd om anlæg af nye og reparation af gamle græsplæner.​​​​​​​


Læs mere her

Indret uderummet med havemøbler

Sådan skaber du ekstra hygge på terrassen

Se de gode ideer og tjeklisten til hvordan du indretter din terrasse til en fleksibel udendørs spisestue, en lækker lounge eller måske lidt af begge dele.​​​​​​​


Læs mere her

Gør haven klar til fest

Tjeklisten til en god fest i haven

Har du husket det hele? Er du klar til at tage godt imod dine gæster til sommerens havefester, så alle får en god og hyggelig dag? Se tjeklisten her


Læs mere her

Campingudstyr

Telt eller campingvogn?

Bliv klar til campingsæsonen. Se tjeklisten og find dit nye campingudstyr her.

Læs mere her

Opdater grejboksen til put and take og kystfiskeri

3 gode råd til forårets put and take og kystfiskeri

Få genopfrisket de gode tip til put and take og fiskeri ved kysten. Og se alle de stærke nyheder indenfor stænger, hjul, endegrej og madding


Læs mere her

Højtryksrense af fliser og træværk

Quickguide til brug af højtryksrenser

Se hvordan du får en flot og skinnende ren terrasse, flisegang eller træveranda med en højtryksrenser, der gør effektivt rent og fjerner fliseprest.
​​​​​​​

Læs mere her

Gør cyklen forårsklar i 3 trin

3 nemme trin til en forårsklar cykel

Se vores quickguide til hvordan du gør cyklen forårsklar med vask og rengøring, gennemgang, justering, efterspænding og smøring.


Læs mere her

Forlæng havesæsonen med et lækkert uderum og dyrk dine egne grøntsager

Skal du have drivhus eller orangeri?

Forlæng havesæsonen med et lækkert lunt uderum forår og efterår. Med et drivhus eller et orangeri kan du også dyrke dine egne grøntsager.


Læs mere her

I gang med havearbejdet i marts

Klar til at starte havearbejdet?

Selvom der stadig er risiko for frost, både dag og nat, er der masser af haveopgaver, der kan startes allerede nu. Læs mere om græsplænen, beskæring, forspiring m.m.


Læs mere her

Sådan undgår du skimmelsvamp

Sådan undgår du skimmelsvamp

Et sundt og rart indeklima uden skimmelsvamp er vigtigt for familiens sundhed. Heldigvis kan du med enkle midler og et par faste rutiner forbedre indeklimaet i din bolig. Se de 3 gode råd til et sundere indeklima i din bolig.


Læs mere her

Brug lamper i din boligindretning

Brug lamper i din boligindretning

Det er smart at have mange mindre lamper i de forskellige rum. Se hvorfor - og få flere tips og tricks til boligindretning med lys her.


Læs mere her

Sådan forbereder du grundigt og vælger den rigtige maling

QuickGuide 2023 til dit næste indendørs maleprojekt

Se i Quickguiden og få tips og tricks til, hvordan du forbereder dig godt og får et flot resultat ud af dit næste projekt indemaling.

​​​​​​​

Læs mere her

Sådan får du plads til det hele

Kender du de smarteste opbevaringsløsninger?

Sådan får du plads til det hele.

​​​​​​​

Læs mere her

Rengøring

Effektiv rengøring i køkkenet

Rengøring af ovn, emhætte, komfur og køleskab.

​​​​​​​

Læs mere her

Kom i form

Hvordan kommer jeg i form?

Træningsudstyr til styrketræning og andre slags motion.

​​​​​​​

Læs mere her

Lys på cyklen

Bliv set i mørket

Kør og løb sikkert på cykelsti og løbetur.

Læs mere her

Skift til nye smarte hvidevarer

Skift til nye smarte hvidevarer

F.eks. energivenlig tørretumbler eller pladsbesparende opvaskemaskine.

Læs mere her

billede

Vær ekstra god ved din hund

3 ting der får familiens firbenede til at logre.

Se de 5 gode tips til bedre wi-fi hjemme hos dig selv

Bedre wi-fi hjemme hos dig

Se hvordan du får bedre wi-fi ved at placere routeren rigtigt og ved at forstærke wi-fi-signalet fra det ene rum til det andet. Se de 5 tip om wi-fi her.


Læs mere her

Smart belysning til dig hjem

Ved du hvor smart dit lys kan blive?

Med WiZ intelligent belysning må du godt lege med lyset.

Læs mere her

Gaming

Hvilken gaming pc skal jeg købe?

Se hvorfor en gamer-computer skal have masser af power.

Læs mere her

Flyt hjemmefra - find udstyret her

Når du skal flytte hjemmefra

Se tjeklisten med de vigtigste ting du skal huske før, under og efter.

Læs mere her

billede

Festivalguide: Alt til teltlejren  

Det ultimative festival-kit. Sådan husker du det hele.

Læs mere her

Studenterfest

Er du klar til studenterfesten?

Se tjeklisten til et festligt studentergilde og få ideer til hvad en god gave til studenten kan være. Læs om festlig pynt, lyskæder, alt til bordet, telte og alt det andet her.

Rengøringsguide

Ren besked med rengøringsguiden

Tjeklisten til rengøring ugentligt, månedligt og et par gange om året

Læs mere her

Værktøj

Er udstyret i orden?

Her er værktøjet til dit næste udendørs projekt

Læs mere her

Gør bilen klar til kør-selv ferie

Er bilen vinterferieklar? Er du?

Husk fornuftigt ‘vintertøj’ til bilen. Se tjeklisten til en sikker og godt forberedt kør-selv-vinterferie, når I skal på ski eller bare en tur i vinterlandskabet.

Læs mere her

Halloween - skræmmende pynt

Halloween med græskarudskæring, pynt og dekorationer

Hvornår er det halloween? Se svaret og få masser af uhyggeligt gode ideer.

Læs mere her

Flot julelys med udendørs lyskæder

Flot julelys med udendørs lyskæder

Hvor meget strøm bruger en LED-lyskæde? og hvad er din stil i julelys?

Læs mere her

Juletræspynt

Juletræspynt og flot gaveindpakning  

Se de inspirerende forslag her og vælg din stil.

Læs mere her

Julebord

Dæk et smukt julebord 

Sådan dækker du flot op på juledugen.

Læs mere her

Julebag

Julebag – er du klar og har det hele?

Vaniljekranse, pebernødder og andre lækre julekager. Julebag med børn

Læs mere her

billede

Julepynt der hygger indendørs 

Sådan skaber du perfekt julestemning med nisser, julefigurer, snelandskaber og flot juletræspynt.

Læs mere her

billede

Sådan laver du flotte adventskranse og juledekorationer

Se her hvordan du skaber den helt rigtige julestemning med adventskransen og kalenderlyset.

Læs mere her

Kalender- og adventsgaver

Pakkekalender og adventsgaver

Masser af gode ideer til kalendergaver og adventsgaver til børn, voksne, hund og kat.

Læs mere her

LED-lystræer og -figurer

Julehygge med LED-lystræer og rensdyr med lys

Strømforbrug for LED-lys? Se forbrug pr. time.

Læs mere her

Nytår 2022

Nytår 2022 – gode ideer til festen nytårsaften

Vælg et tema med knald på til din nytårsfest.

Læs mere her

Fyrværkeri

Fyrværkeri 2022 – se hvad der er bedst i test

Godt nytår med masser af knald på og flotte farver i mørket.

Læs mere her