• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Velkommen til vores inspirationssider  

Her finder du artikler, guider, tips og gode råd til hus og have, sport og fritidsaktiviteter, autoudstyr og praktiske ting til din næste fest eller ferie. Er du typen, der af og til kaster dig ud i større eller mindre gør-det-selv-projekter, kan du også få inspiration og praktiske råd her. Se dig omkring og find dine næste gode ideer - til  ALTID LAVE PRISER.  


Inspiration og nyheder direkte til dig

Vil du have automatisk besked, når der kommer nye artikler- og samtidig være blandt de første, som ser det overraskende store udvalg i vores nyeste kataloger? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.  

Unge mennesker

Efterskoleklar?

På vej mod nye oplevelser, nye venner, nye fællesskaber og en spændende skolehverdag på efterskole? Vi har lavet pakkelisterne til dig, så du får det hele med og slipper for en småpinlig start, hvor mor eller far bliver nødt til at komme med de tre helt uundværlige ting, du har glemt.

Grillrengøring

Derfor skal du jævnligt gøre grillen ren

Der er (mindst) tre gode grunde til at gøre både grill og grillrist rene efter grillmiddagen: Du slipper for bakterier, maden smager bedre og grillen holder længere. Læs mere i vores nye grillartikel og se tips og tricks til nem og effektiv grillrengøring.

Kompostbeholder

Kender du de gode tips til kompostbunken?

En god kompostbunke placeret det rigtige sted i haven er en virkelig smart måde at slippe af med dit haveaffald på. Se hvor kompostbeholderen skal stå og læs mere om fordelene ved en kompostkværn.

Cykelferie

Aktiv sommerferie på cykel

Tag en dagstur, en cykelweekend eller måske en hel uge med masser af frisk luft, flot natur og gang i pedalerne. Vi har lavet tjeklisterne til din cykelferie – det vigtigste til cyklen og det vigtigste til dig selv. Og så har vi gjort det nemt for dig at finde de bedste cykelruter overalt i Danmark.

Haveredskaber

Kender du haveredskabernes Top-10?

Har du de smarteste og mest praktiske redskaber, når du går i gang med havearbejdet? De rigtige redskaber til de rigtige haveopgaver gør nemlig din havetid lidt nemmere og en hel del sjovere. Både hvis du elsker at arbejde i haven og hvis det er noget, der bare skal klares hurtigst muligt.

Hækklipning

Har du fået klippet hækken?

Se trin-for-trin guiden til årets flotteste, snorlige hækklipning. Få tips til hvornår hækken skal klippes, hvilken hækkeklipper, der passer dig bedst, og se tjeklister til både klip og oprydning.

Festivalguide

Festivaltid: Tjek om du har det hele

Har du husket de 5 ting der gør din festival ekstra sjov? Ellers tjek da lige listen i vores nye festivalguide, hvor du også får hjælp til at finde det perfekte telt.

Myremidler

Kender du de mest effektive myremidler?

Vidste du, at der findes mange forskellige metoder til at slippe af med myrer, der pludselig myldrer frem på uønskede steder i huset eller haven? Se forslag og muligheder – og læs mere om, hvad der ikke virker. 

Studenterfest

Er du klar til studenterfesten?

Skal der være fest hos jer, når studentervognen kommer forbi? Og måske også senere for familie og venner. Hent inspiration til festen og få gode ideer til hvad en velvalgt gave til studenten kan være.

Plæneklipper

Robotplæneklipper eller en almindelig plæneklipper?

Se vores nye plæneklipperguide og læs mere om, hvad du bør overveje, før du vælger din næste plæneklipper. Så finder du af ud, om det er smartest med benzin- eller elmotor, og ‘robot or not’ i lige præcis din have.

Leg i haven

Inspiration til den børnevenlige have ​​​​​​​

Der er masser af muligheder, hvis du vil indrette haven med plads til udeleg og sport. Du kan f.eks. gøre en del af græsplænen der alligevel ikke bliver brugt, til et sjovt og aktivt uderum, som børnene og deres venner kan boltre sig i.

Rengøring og vedligeholdelse af elværktøj

Sådan holder dit elværktøj længere

Dit elværktøj holder meget længere og virker bedre, når du passer godt på det. Læs vores nye miniguide med tips og tricks til rengøring, smøring, sikkerhedstjek og opbevaring af batteridrevet elværktøj og elværktøj med ledning.

Pergolar

Byg din egen pergola i haven

Se trin-for-trin byggeguide og lav din egen dekorative overdækning af terrassen eller byg en flot og frodig pergola et sted i haven, hvor det vil være flot og frodig pergola et i sted i haven, hvor det vil være flot.

Sådan vælger du det rigtige elværktøj

Sådan vælger du det rigtige elværktøj

Hvilken elektrisk sav er bedst til hvad? Hvornår skal man bruge en slagboremaskine, og hvad er en varmepistol egentlig god til? Se spørgsmål og svar i vores quickguide til elværktøj.

Højtryksrense af fliser og træværk

Quickguide til brug af højtryksrenser

Se hvordan du får en flot og skinnende ren terrasse, flisegang eller træveranda med en højtryksrenser, der gør effektivt rent og fjerner fliseprest.
​​​​​​​

Læs mere her

Campingudstyr

Find smart campingudstyr til ferien 

Få styr på alt det praktiske og smarte udstyr, som bare gør det endnu skønnere at nyde campinglivet i forår og sommer. F.eks. en praktisk lille grill/pizzaovn, ekstra teltrum med plads til bagage og udstyr, eller måske et helt nyt telt, der er super nemt at sætte op.

Drivhus og orangeri

Drømmer du om drivhus eller orangeri?

Uanset om du vælger et drivhus eller et orangeri, får du ekstra lune muligheder for at rykke i haven og bliv siddende ude lidt længere i de kølige forårs- og sommeraftner. Lav din egen have-lounge og/eller dyrk dine egne friske tomater, agurker, krydderurter, flotte blomster eller hvad du nu har lyst til.

Gasgrill og pizzaovn

Kender du gasgrillens top-5 fordele?

Flere og flere vælger gas i stedet for kul eller briketter, når de skal grille. Læs mere om opvarmning, temperaturkontrol, rengøring og miljøvenlighed. Du får også de vigtigste sikkerhedsregler, du skal huske, når du griller.

Højbede i haven

Sådan laver du dine egne højbede

Der er masser af fordele ved højbede i haven: Hurtigere i gang med forspiringen på friland og lettere at holde snegle og fugle væk. Se hvordan du laver dine egne højbede i vores nye DIY-guide.

I gang med havearbejdet i marts

Klar til at starte havearbejdet?

Selvom der stadig er risiko for frost, både dag og nat, er der masser af haveopgaver, der kan startes allerede nu. Læs mere om græsplænen, beskæring, forspiring m.m.


Læs mere her

Køleskabsopbevaring

Sådan får du orden i køleskabet

Hvordan organiserer man sit køleskab? Her får du gode tip til hvordan du holder orden og bevarer overblikket. Så du får brugt det hele og undgår madspild. Se også hvad der aldrig skal på køl - og hvad der helst skal køles i en fart .

Mere energi til din trænning

Sådan får du ekstra energi til din træning

Læs om hvordan du kan optimere dine præstationer, din udholdenhed og din krops restituering i forbindelse med motion, træning og sport, hvis du giver kroppen energitilskud på den rigtige måde og har styr på væskebalancen.

Gør cyklen forårsklar i 3 trin

3 nemme trin til en forårsklar cykel

Se vores quickguide til hvordan du gør cyklen forårsklar med vask og rengøring, gennemgang, justering, efterspænding og smøring.


Læs mere her

Mere hverdags-wellness til dig

Mere wellness i din hverdag

Hvordan virker en massagepistol? Hvordan og hvor tit bruger man den bedst til behandling af muskelsmerter, myoser eller bare til afslapning? Se spørgsmål/svar, tips og tricks om hvordan du får lidt mere wellness listet ind i en travl hverdag​​​​​​​.

10 gode ideer til kør-selv-ferien

10 gode ideer til kør-selv-ferien

Mobiler og iPads er selvfølgelig gode til at underholde på bagsædet, når I skal køre langt, f.eks. på kør-selv-vinterferie. Det kan også være ret hyggeligt at tage et par skærmpauser undervejs og lave noget sammen. Vi har samlet 10 gode ideer

Sådan forbereder du grundigt og vælger den rigtige maling

QuickGuide til dit næste indendørs maleprojekt

Se i Quickguiden og få tips og tricks til, hvordan du forbereder dig grundigt og vælger den rigtige maling, så du får et flot resultat ud af dit næste projekt indemaling.

Sådan får du en flot græsplæne

Sådan får du en flot ny græsplæne

Hvor mange gange om året skal en græsplæne have gødning? Hvornår er det egentlig bedst at så en helt ny plæne, og skal man gøre noget med jorden først? Få gode råd om nyt og gammelt græs i vores nye artikel.


Læs mere her

Solcellelamper til haven

Sådan skaber du ekstra havehygge om aftenen

Indret din have eller altan med hyggelige lyskæder og lamper, der tænder selv, når mørket falder på. Få inspiration til hvordan du bruger solcellelamperne her.


Læs mere her

Byg din egen træterrasse

Sådan bygger du en terrasse i træ

Hvordan planlægger og bygger man en terrasse i træ? Læs vores trin-for-trin guide til, hvordan du griber projektet an. Og se tip til værktøjet.


Læs mere her

Udendørs maling

Sådan bliver det flot, når

du maler udendørs

Maling af træværk, fliser og lignende kræver lidt forberedelse. Se de gode råd til dit næste udendørs projekt, og se hvordan du får et godt resultat.


Læs mere her

Wellness i haven

Spa, sauna eller vildmarksbad?

Få inspiration og gode ideer til, hvordan du skaber rum og plads til afstresning med din helt egen wellnessafdeling lige udenfor havedøren med spa, vildmarksbad og sauna.


Læs mere her

Indret uderummet med havemøbler

Sådan skaber du ekstra hygge på terrassen

Se de gode ideer og tjeklisten til hvordan du indretter din terrasse til en fleksibel udendørs spisestue, en lækker lounge eller måske lidt af begge dele.​​​​​​​


Læs mere her

Gør haven klar til fest

Tjeklisten til en god fest i haven

Har du husket det hele? Er du klar til at tage godt imod dine gæster til sommerens havefester, så alle får en god og hyggelig dag? Se tjeklisten her


Læs mere her

Havespil - Dyst mod familie og venner

5 smarte vandveje til haven

I en tør sommer, hvor du måske ovenikøbet er væk på ferie flere uger i træk, er det rart at være sikker på, at havens planter får vand nok. Der er flere smarte måder at sikre havevandingen på. ​​​​​​​

Havespil - Dyst mod familie og venner

5 sjove spil til haven

En hyggelig dyst hjemme i haven, eller når I er i sommerhus, er en god sommeraktivitet. Her får du Top-5 listen over de bedste udendørsspil og reglerne til hvordan I spiller.

Lav hjemmelavet saft, marmelade og syltetøj

Lav lækker saft, juice og syltetøj

Se de gode tips til den skønne verden af saft og syltning. Brug friske bær og frugt fra din egen have eller køb. Se her hvordan du får lækker saft og sylt.

Læs mere her

Strandtur - husk sikkerhedsrådene

Solråd, baderegler og sjove strandaktiviteter

Se reglerne om badesikkerhed og lær de tre solråd. Vi har også har fundet et par gode ideer til, hvad I kan have med til stranden.

Sådan får I en god kør-selv-ferie

Sådan får I en god kør-selv-ferie

Gør bilen klar til langtur og læs mere om, hvordan det bliver en rar tur for alle med fælles oplevelser og hygge på både bagsæder og forsæder.

Overnatning i naturen

Overnat i naturen i telt eller shelter

Se hvor du kan finde og booke et shelter. Og se mere om reglerne for, hvor du kan stille dit telt op og overnatte i skoven eller andre steder i naturen.

Rengøring

Effektiv rengøring i køkkenet

Rengøring af ovn, emhætte, komfur og køleskab.

​​​​​​​

Læs mere her

Opdater grejboksen til put and take og kystfiskeri

3 gode råd til forårets put and take og kystfiskeri

Få genopfrisket de gode tip til put and take og fiskeri ved kysten. Og se alle de stærke nyheder indenfor stænger, hjul, endegrej og madding


Læs mere her

billede

Mad, pleje og kærlighed til din kat

Her får du gode råd til katteejere. Om sund kattemad, pleje af kattens pels og tips til motion, leg og belønning.

Læs mere her

Flyt hjemmefra - Tjekliste og tips

Skal du flytte hjemmefra?

Vi har samlet en række gode tips til flytningen og nogle gode ideer til indretning og smart opbevaring af dit nye hjem. Du finder også en ønskeliste med gode indlfyttergaver.

Hjælp dit barn til en god skolestart

5 gode råd til skolestart

Kender du de fem råd om skolestart til forældre? Her kan du læse mere om noget af det du kan gøre for at give dit barn en god og tryg start på det nye skoleår

Sheltertur eller vinterpicnic?

Sheltertur eller vinterpicnic?

En frisk tur med madlavning over bål og måske overnatning i shelter eller telt kan være en rigtig hyggelig fælles aktivitet med fine naturoplevelser. Også i de kolde måneder, bare du er klædt godt på til vinter. Se guiden med lune tips og tricks til en god tur ud i naturen.

Fitness hjemme hos dig selv

Fitness hjemme hos dig selv

Er det nu du skal i gang med at komme i lidt bedre form. Vi har samlet et overblik over de tre vigtige træningsformer, du skal kende for at komme godt i gang. Og så er det selvfølgelig også vigtigt, at du har det rigtige træningsudstyr til din hjemme-fitness.

billede

Sådan får du badeværelset helt rent

Se hvilke rengøringsmidler der egner sig bedst, når du skal holde toilet, bruseniche, badekar, vask og gulv rent, bakteriefrit og fri for kalkaflejringer.

billede

Begynderguide: Kom godt i gang med strikningen

Er du allerede startet på efterårets strikketøj, eller har du brug for et nogle tips til at komme godt i gang? Læs den nye strikkeartikel, hvor vi har samlet gode råd og tips til at komme i gang.

Rengøringsguide

Tjeklister og tips til din næste rengøring

Er det ved at være tid til en årets første grundige rengøring? Hjemme eller måske i sommerhuset. Læs rengøringsguiden med tjeklister, tips og tricks. Både til den helt store og til hverdagens rengøringsrutiner.

Kør-selv-vinterferie

Helt klar til kør-selv i vinterferien?

Hvis du har bilen med på vinterferie, er det en rigtig god ide lige at tjekke, at den er klar til de mange ekstra kilometer. Vi har lavet en tjekliste til dig, så du får det hele med. Og et par gode tip til, hvad det ellers er smart at huske til kør-selv-ferien

Vintersikring af hus og sommerhus

Er du klar når vintervejret skifter?

Har du helt styr på, hvad du skal gøre for at minimere risikoen for skader på hus og sommerhus, når vintervejret bliver rigtig koldt med frost og sne? Og lige så vigtigt: Hvordan du forebygger vandskade, når det skifter fra frost til tøvejr igen.

Vinterfodring af havens dyr

Hvad er fuglenes livret i vinterhaven?

Vinterfodring af havens fugle er en hyggelig tradition. Hvem der godt kan lide mejsebolde, kan du sikkert godt regne ud. Men hvad med solsikkefrø, hampefrø og nødder? Og hvorfor er foderautomater bedre end det traditionelle foderbræt?

Se de 5 gode tips til bedre wi-fi hjemme hos dig selv

Bedre wi-fi hjemme hos dig

Se hvordan du får bedre wi-fi ved at placere routeren rigtigt og ved at forstærke wi-fi-signalet fra det ene rum til det andet. Se de 5 tip om wi-fi her.


Læs mere her

Flyt hjemmefra - find udstyret her

Når du skal flytte hjemmefra

Se tjeklisten med de vigtigste ting du skal huske før, under og efter.

​​​​​​​

Læs mere her

Smart belysning til dig hjem

Ved du hvor smart dit lys kan blive?

Med WiZ intelligent belysning må du godt lege med lyset.


Læs mere her

billede

Sådan får du helt rent tøj

Undgå de typiske fejl med vaskemaskinen. 5 gode vaskeråd til at få tøjet rigtig rent – pletfjerning, sortering, vasketemperatur, vaskemiddel og vedligeholdelse.

Sådan får du plads til det hele

Kender du de smarteste opbevaringsløsninger?

Sådan får du plads til det hele. Se forslag og tips til opbevaringsløsninger, der giver overblik og orden i dit hjem. Og et par tricks, der kan gøre det lidt lettere at komme i gang. ​​​

Smarte måder at holde varmen på

Lune ideer i en kold tid

Kan du holde varmen i stuerne? Ellers har vi et par gode, lune ideer til dig og din bolig. Vidste du f.eks. at du kan styre varmen via mobilen, så der er lunt, når du kommer hjem eller tager på weekend i sommerhuset? Eller at du nemt kan fordele varmen fra brændeovnen bedre med smart lille varmemølle?

Arbejder du ude? Sådan holder du varmen

Arbejder du ude? Sådan holder du varmen

Alle der har prøvet det at gå ude hele og halve dage, uden at have det rigtige arbejdstøj på, ved hvor ubehageligt og koldt, det kan være. Heldigvis findes der både arbejdstøj, vinterpåklædning og en række lune tips, der hjælper med at holde varmen.

Lys på cyklen

Bliv set i mørket

Kør og løb sikkert på cykelsti og løbetur.


Læs mere her

Skift til nye smarte hvidevarer

Skift til nye smarte hvidevarer

F.eks. energivenlig tørretumbler eller pladsbesparende opvaskemaskine.


Læs mere her

billede

Vær ekstra god ved din hund

3 ting der får familiens firbenede til at logre.


Gør bilen klar til kør-selv ferie

Er bilen vinterferieklar? Er du?

Husk fornuftigt ‘vintertøj’ til bilen. Se tjeklisten til en sikker og godt forberedt kør-selv-vinterferie, når I skal på ski eller bare en tur i vinterlandskabet. ​​​​​​​

Rengøring i efteråret

Giv boligen en grundig efterårsrengøring

Det er en rigtig god ide at give din bolig en grundig rengøring her i efteråret, mens det stadig er lunt nok til at lufte ud samtidig med at du støver af, støvsuger de svære steder og vasker alt det snavs og skidt væk, der er blevet slæbt med ind i løbet af sommeren​​​​​​​.

Værktøj til udendørsprojekter

Er udstyret i orden?

Uanset om du skal bygge, reparere eller renovere udendørs, har vi det rigtige værktøj til dig. Få hjælp  til at vælge og få mest muligt ud af dit projekt.

Skybrud og storm

Sådan kan du sikre mod storm og vandskade​​​​​​​

Se gode råd til, hvordan du bedst nedsætter risikoen for oversvømmelse ved skybrud og forebygger stormskader på hus og haveting.

Sådan undgår du skimmelsvamp

Sådan undgår du skimmelsvamp

Et sundt og rart indeklima uden skimmelsvamp er vigtigt for familiens sundhed. Heldigvis kan du med enkle midler og et par faste rutiner forbedre indeklimaet i din bolig. Se de 3 gode råd til et sundere indeklima i din bolig.


Læs mere her

Brug lamper i din boligindretning

Brug lamper i din boligindretning

Det er smart at have mange mindre lamper i de forskellige rum. Se hvorfor - og få flere tips og tricks til boligindretning med lys her.


Læs mere her

Oprydning - sådan kommer du i

Kender du oprydningsmetoden i tre trin? 

Færre ting giver mere opbevaringsplads og bedre styr på, hvor alting er. Få styr på roderiet i haveskuret, på reolerne, i kælderen, i sommerhuset og i garagen. 

Hvad skal I lave i efterårsferien?

Skal du have et par gode ideer til efterårsferien?

Der er masser af hyggelige aktiviteter, du kan lave med familie og venner i efterårsferien. Afsted på cykeltur, vandretur, fisketur, skovtur eller strandtur. Eller hyg inde med strikketøj, spil, maling, symaskinen eller nuttede kastanjedyr. ​​​​​​​

Bliv uhyggelig klar til halloween

Bliv uhyggelig klar til halloween

Mangler du et godt skæresæt til at lave græskarhoveder? Du kan også få et par skeletter til forhaven eller sminke og pynt, der gør din udklædning endnu mere skræmmende.

Efterår i haven

5 havetip til efteråret

Selvom det bliver køligere, og de lyse timer er færre, er havesæsonen langt fra slut. Læs mere om at flytte rundt og plante nyt, om beskæring af træer og buske, tjek af havemøblerne, lægning af blomsterløg og guf til kompostbunken i efteråret.

Alt til gaveindpakning

Gaveindpakning - ideer og gode tip

Se de gode ideer til hvordan du giver dine julegaver mere personlighed med original og kreativ indpakning. Se også ekstra tip til, hvordan du pakker meget store gaver ind.

Nem julekonfekt og chokoladekage

Lav dine egne chokoladelækkerier

Nemme opskrifter på konfekt og chokoladekage med julesmag. Se også de perfekte temperaturer og de to metoder, når du smelter mørk, lys og hvid chokolade.

Pakkeleg og julespil

Gode ideer til julesjov for familie og gæster

Sådan gør du den danske juleklassiker pakkeleg sjovere med et par ekstra regler og pakketricks. Se regler og andre forslag til underholdende julelege her. ​​​​​​​

Juletræspynt

Få inspiration til et flot pyntet juletræ

Find din stil: Klassisk juletræspynt i julens farve, pynt i elegant nordisk stil eller går du all-in på guld? Eller freestyle … sammensæt din helt egen stil i juletræspynt.

Julebag

Lad juleduften brede sig​​​​​​​

Juletid er bagetid, så sæt bare gang i dit private julebageri. Her får du ingredienser og trin-for-trin bageguide til vaniljekranse og andre af de mest populære julekager. ​​​​​​​

Adventskranse og søde juledekorationer

Lav en flot juledekoration

Skab hygge med juledekorationer. Lav smukke juledekorationer med kalenderlys og tæl ned til juleaften. Der er masser af stilarter at vælge mellem – fra helt traditionelt til mere moderne udtryk. Få inspiration og se DIY tjeklisterne her.

Lav jeres egne julegaver

Lav personlige gaver til dem du holder af

Der er masser af muligheder for at få kreativiteten i spil ved juletid. Og en personlig, hjemmelavet julegave, som der er brugt tid og kærlighed på, er både god at give og rigtige rar at få. Hent inspiration til malede, tegnede, strikkede og andre slags julegaver i vores nye artikel. 

Flotte lyskæder og figurer med lys

Sådan laver du flot julestemning med lyskæder og lysfigurer

Er det i år, du skal have den selvoppustelige julemand i luftballon til at lyse op i forhaven? Eller gavlen pyntet med et imponerende lyshav af istappe-lyskæder? Se flere ideer og forslag til julestemning med flotte lyskæder og søde/sjove lysfigurer.

LED-lystræer og -figurer

Julehygge med LED-lystræer og rensdyr med lys

Strømforbrug for LED-lys? Se forbrug pr. time.

Læs mere her

Kalender- og adventsgaver

Pakkekalender og adventsgaver

Masser af gode ideer til kalendergaver og adventsgaver til børn, voksne, hund og kat.

Læs mere her

Julemand og nisser

Så er det nissetid!

Der er masser at fortælle om julens små eventyrlige væsner, nisserne. Og selvfølgelig også om julemanden. Læs mere om, hvordan du (måske) kan lokke en husnisse til at flytte ind hos dig. Og hvad du skal give den, hvis den ikke kan lide risengrød.

Julebord

Dæk et smukt julebord 

Sådan dækker du flot op på juledugen.

Læs mere her

Nytår 2024

Nytår 2023 – gode ideer til nytårsfesten

Er du klar med det hele til årets sidste og bedste fest? Se forslag og tjeklister til tre sjove nytårsfesttemaer og hent inspiration til varierede og lækre 3-retters nytårsmenuer, du kan servere for dine gæster​​​​​​​.

Fyrværkeri - få et bragende flot nytår

Fyrværkeri 2023 –  få et bragende flot nytår

Se det store bragende flotte og festlige udvalg af raketter, testvindende batterier og alt det andet fyrværkeri.