• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Black Friday


Black Friday er slut, men du kan som altid købe produkter til lave priser hos Harald Nyborg. Vores mange produkter finder du både i vores fysiske butikker og online.

Se også vores aktuelle produkter i vores ugentlige tilbudsavis.

Vil du have vores nyheder som den første?

Som modtager af nyhedsbrevet vil du være blandt de første til at modtage vores nyeste kataloger, altid lave priser samt tips og tricks til ’gør det selv’ projektet direkte i din indbakke.Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du hver måned automatisk i lodtrækningen om fede præmier fra vores sortiment. Andre nyhedsbrevsmodtagere har bl.a. været heldige at vinde en pizzaovn, en udendørs spa og et vinkøleskab. Vinderen får direkte besked på mail og vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.

Mangler du inspiration til dit næste projekt?

Gør-det-selv-projekter kan være en herlig ting at bruge fritiden på. Der er altid noget, der kan repareres eller friskes lidt op. Men hvis gør-det-selv skal være en fornøjelse, er det vigtigt at have det rigtige værktøj til den opgave, du planlægger at gå i gang med.


Er du ude efter at skabe mere plads i hjemmet med smart opbevaring, overblik og orden. Vil du gerne undgå rod og de kedelige tendenser der følger med. Få tips og tricks til praktiske og overskuelige opbevaringsløsninger, der giver overblik og orden i dit hjem. For der findes heldigvis mange praktiske og pladsbesvarende opbevaringsløsninger.