Lyslister og LED-strips

På denne side finder du vores store udvalg af lyslister og LED strips. Uanset om du er på udkig efter lyslister til væg, loft, reoler, under skab eller bag din fladskærm, så finder du mange smarte løsninger her på siden. Vi tilbyder blandt andet de praktiske LED strips og lysbånd, som kan opsættes med selvklæbende tape på bagsiden og klippes til den ønskede længde. I udvalget finder du også lyslister i forskellige længder og med forskellige antal watt, som kan fås med eller uden lysdæmpefunktion og fjernbetjening. I udvalget finder du også forlængerlister, som gør det muligt at serieforbinde lyslisten. Se det store udvalg herunder for at finde de lyslister eller lysbånd, som du skal bruge. God fornøjelse.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (6)
 • (2)
Bluetooth
 • (2)
Dæmpbar
 • (2)
Energieffektivitetsklasse (A-G)
 • (1)
Tæthedsklasse (IP)
 • (2)
Kelvin
 • (2)
 • (2)
Spænding (V)
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan sætter man LED strips sammen?
  Det er nemt at sætte LED strips sammen, så du kan få ét sammenhængende bånd af farver og lys. Nogle produkter fås med Plug & Play montering, andre kan forlænges med dobbeltklæbende tape, der typisk følger med produktet.
 2. Hvordan virker led strips?
  LED strips - eller LED bånd på dansk - er et selvklæbende bånd, med indbyggede LED lys. Det giver mulighed for en masse forskellige farver og lysniveauer, og samtidig er det strømbesparende. Nogle modeller fås endda med appstyring, stemmestyring og fjernbetjening.

Energibesparende LED strips og bånd inkl. Fjernbetjening

Der er altid mange grunde til at vælge energibesparende belysning. Først og fremmest er det en billigere løsning, fordi det betyder, at man bruger mindre strøm. Det sker ganske naturligt, da lamperne har et mindre energiforbrug og derved kan man spare lidt på elregningen. Desuden er det også det bedste valg i henhold til miljøet, hvilket er en stor grund til så mange vælger LED-pærer. Samtidig er kvaliteten mindst lige så god som traditionelle pærer, trods de bruger mindre strøm. Så der er faktisk ingen grund til ikke at vælge en lysliste i LED.

Lyslister i mange længder og størrelser

Du har måske allerede flotte loftslamper eller indbygningsspot, men det kan desværre ikke belyse alle steder. I skabe og under diverse kanter kan man derfor gøre brug af lyslister. De er nemme at sætte op og en god måde at få lys på steder hvor det ellers kan være svært at se. Mange af vores lyslister kan limes fast på en overflade, og er udstyret med en stikprop som kan sættes i almindelige stikkontakter. Så det er altså nemt at sætte op, men giver stadig et stilfuldt og eksklusivt udseende til boligen. De kommer nemlig også i mange længder og størrelser så de passer overalt.