• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 44,-
Julelys

Flot julelys med udendørs lyskæder

Hvor meget strøm bruger en LED-lyskæde? Se svaret her


Julelyskæder i en mørk tid skal der til. Heldigvis er pærerne i alle de nye LED-julelys ret billige i drift. Så pynt bare op til glæde for dig selv og naboerne. Du kan fx satse højt med en lyskæde til flagstangen, lyse facaden op med en flot istappe-lyskæde, tænke kreativt og skabe stemningsfuld julehygge med en dekorativ klyngelyskæde eller et måske et kæmpestort netlys.   


Pristjek: Hvad koster LED-lys i timen?

Hvor meget koster det egentlig at have en julelyskæde tændt? Hvad koster LED-lys i timen? Den gode nyhed er, at dioderne der får en LED-lyskædepære til at lyse, bruger mikroskopisk lidt strøm. Og at du selv kan styre lyset med et smart tænd-sluk-ur. Se mere i oversigten: Hvor meget strøm bruger en lyskæde?    


Hvad er din stil i julelys?

Hvad er din stil i julelys? Uanset hvilken lysstil du vælger, skaber det hyggelig julestemning med lyskæder indendørs og udendørs. Vælg hvordan du vil lyse op i år:   


  • Klyngelyskæder - giver et livligt julelys. Når vi taler julelyskæder, er klyngelyskæder og netlyskæder noget af det mest imponerende du kan sætte op. I stedet for en lang lige række af enkelte pærer, sidder lysene i grupper/klynger. Det giver en livlig fornemmelse af levende lys. Vælg f.eks. klyngelys i varm hvid. Der er mange forskellige længder, fra 100 LED-julelys til 600 LED-julelys.


  • Netlys – ekstra imponerende udendørs julelys. Trækroner og buske dækket af netlys er et imponerende syn. Et tæt net af små lysende stjerner, der helt sikkert bliver lagt mærke til af dem, der kommer forbi. De fleste netstørrelser fås i både hvid og varm hvid. Vælg f.eks. 1x1m - 1,5x2m eller 2x3m.


  • Julelys til flagstangen - tænk højt! Hvis du hører til dem, der har en mange meter høj pæl med en knop i toppen stående i haven, er det jo helt oplagt at sætte flot lys på i de mørke måneder. Du skal bare beslutte, om dit julelys til flagstangen skal være i lange lige lyskæder (7m eller 9m) eller som flagstangs-netlys i ringe (5m - 7m eller 9m).


  • Kulørte lamper – udendørs lyskæde med ekstra spræl i. Julelyskæder med røde, grønne, blå og gule pærer til dig, der elsker at lege med lyset. Du får en kontrolboks, som har 8 forskellige indstillinger af blink og hastighed, med. Vælg en lyskæde med 100 LED-pærer, 200 LED-pærer eller 300 LED-pærer. Kulørte lamper fås også som klyngelys.


TIP: Er lyskæder dyre i strøm? Nej, heldigvis ikke. Tjek strømforbruget på julelyset her.HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg.

Udover lyskæder til flagstangen, istappe-lyskæder, klyngelyskæder og tænd-sluk-ure har vi også lyskæder til batteri, elektrisk tilbehør til lyskæder, granguirlander med lys, juletræskæder (indendørs/udendørs) og rigtig mange andre juleting.   

Julekataloget