• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Juletræspynt og flotte stjerner

Juletræspynt og flotte stjerner

Se inspirerende forslag og vælg din stil


Hvad er din personlige stil i juletræspynt? Hvis du pynter dit juletræ i et farvetema, kan du give årets træ et klart udtryk. Du skal bare finde ud af, om du er den klassiske juleromantiker, mere til det enkle nordiske design eller simpelthen bare elsker guld og glimmer - også når juletræet skal pyntes.


  • Klassisk pyntet juletræ – hvis man kun må vælge én som julens farve, må det blive rød. Klassisk og traditionel julehygge, fra nissehuer til juledug og Rudolfs tud. Rød er et sikkert juletegn. VÆLG: Rød pynt til juletræet og skab ekstra julehygge med masser af nisser.  • Jul er guld - det forgyldte juletræ er selvfølgelig svaret, hvis du hører til dem, der ikke kan få guld og glimmer nok, heller ikke når det gælder pyntning af juletræ. VÆLG: Pynt til det gyldne juletræ med masser af guldglimmer. Husk også juletrommer med guldkant.


Eller freestyle … sammensæt din helt egen stil i juletræspynt. Se dig omkring i det kæmpe udvalg af pynt til juletræet  


TIP: Sanghæfter med teksterne til julesange så alle kan synge med rundt om juletræet.


Hvornår pynter man juletræ?

Der er ingen faste regler. Juletræspynten kan komme på i god tid, hvis du vil nyde synet af dit pyntede juletræ i hele juletiden, f.eks. fra midten af december.


Eller pynten kan komme på i sidste øjeblik. I nogle familier er der tradition for, at juletræet først bliver pyntet den 24. december. Det kan være en god aktivitet, hvis der er utålmodige børn blandt julegæsterne. Andre steder er reglen, at juletræet bliver pyntet et par dage før, men lysene først tændt juleaften.    


Kender du Danmarks mest almindelige juletræ?  

De mest almindelige juletræer i danske stuer er Nordmannsgran og rødgran. Nordmann er efternavnet på den finske botaniker, som opdagede træet i Kaukasus i 1836. Den første Nordmannsgran kom til Danmark i 1850, måske som juletræ. Et af verdens ældste levende træer er også et juletræ. Det er en rødgran, som er cirka 9500 år gammel og vokser i Dalarna i Midtsverige


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover juletræspynt har vi også kunstige juletræer, julefigurer og huse til Nowel Juleby, flotte lys i LED til juletræet og rigtig mange andre juleting.   

Nemmere bagning og madlavning