• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Flotte lyskæder og figurer med lys

Flotte lyskæder og figurer med lys

Pynt op med julestemning ude og inde


Flotte dekorative lyskæder og lysfigurer sat op i vinduer, haver, træer, buske, flagstænger og facader er med til at skabe den helt rigtige julestemning i en mørk tid.


Og der er heldigvis masser af muligheder for at imponere og hygge med flot julelys fra LED lyskæder til udendørs og indendørs brug. Du skal bare vælge, hvordan du vil lyse op i år.


Her får du 5 ideer til brug af de forskellige typer af udendørs og indendørs julelyskæder:


  • Lyskæde til flagstangen. Sats højt, skab lys i haven og glæd også naboerne med flot julelys.

  • Istappe-lyskæde. Superflot stemningsskabende julelys til facader, tagudhæng og altaner.

  • Klyngelyskæde. God til kreativ udsmykning af haven, vinduer eller boligens rum. Klyngerne af lys giver forskellige effekt, alt efter hvordan du sætter dem op.

  • Klyngelyskæde i farver. Hvis du hører til dem, der synes det skal være livligt og farverigt end hvidt og gult.

  • Netlyskæder. Skab store imponerende flader af julelys, f.eks. ved at pakke træer, buske og hække ind i flot lys.


Hvor meget strøm bruger en udendørs lyskæde eller lysfigur?

Heldigvis er pærerne i alle de nye LED-julelys ret billige i drift. Så pynt bare op til glæde for dig selv og dine naboer. Vi har lavet et skema, så du kan se en lyskædes strømforbrug ved forskellige kWh-priser.


Styr på lyskædernes strømforbrug

Du kan i høj grad selv styre strømforbruget med et tænd- og sluk-ur eller udendørs stik med timer. Indstil til kun at tænde dine flotte julelys i de mørke morgen- og aftentimer. Hvis lyskæderne er slukket resten af døgnet, er der mange timers strøm at spare.


Julehygge med lyskæder og udendørs lysfigurer i haven

Mange steder er der gået sport i at have vejens flotteste og mest imponerende udsmykning af julelyskæder og julefigurer med lys i haven, på facaden og/eller på taget. Går du all-in på julelandskabet, skal du selvfølgelig lyse op med en festlig kørende eller flyvende selvoppustelig julemand.Lys i julelandskabet udenfor

Til det udendørs julelandskab kan du f.eks. sætte en fed streg under julestemningen med rensdyr, en 3-dobbelt julefigur, havespyd med lysende hjerter, havespyd med lysende stjerner og dekorative fugle med lys.       


Indendørs lyskæder og lysfigurer skaber julestemning i boligen

Et imponerende lys-træ, der spreder lys som en lille stjernehimmel i stuen? Flotte kæder af lysende julekugler? Eller måske en hyggelig lille juleby eller et nisselandskab, som vokser med et par nye juleting hvert år. Find din stil og lys op med det, der passer bedst til at understrege den hyggelige julestemning i boligens forskellige rum.God fornøjelse med lyskæder, lysfigurer og andre julehyggelys i den mørke tid 😊.


HUSK: Vi har et overraskende stort udvalg – til ALTID LAVE PRISER!​​​​​​​