Levering fra 38,-
Landsdækkende bytteservice

Melissa

Med køkkenredskaber og elektronik fra Melissa vil du aldrig mangle noget i køkkenet igen. Udvalget er nemlig stort og du finder elektronik til enhver opgave i køkkenet. Hvad end det er en kogeplade til gryder eller en smart kaffemaskine, kan du finde noget til dit behov. Desuden er Melissa det perfekte mærke hvis du har diverse mangler i køkkenet, men samtidig er på et smalt budget. Priserne er nemlig lave, til trods for produkterne stadig indeholder alle de egenskaber du forventer deraf.

Filtrer resultater
Nulstil
produkter 1 - 26 af 26 produkter
Filtrer resultater
Søg i resultater

PrisNulstil

KategoriNulstil

Melissa køkkenelektronik

Til køkkenet kan man næsten ikke få nok elektronik. Der findes et hav af køkkenmaskiner og der kan bidrage til en bedre og mere effektiv madlavning. Det kan være alt lige fra en æggekoger til en kaffemaskine, hvilke begge forhandles af mærket Melissa. Derudover finder du også håndmixere, elkedler og blendere, samt mange andre. Fælles for alle disse er den lave pris og fornuftige kvalitet de besidder. Har du allerede bestik og drikkeglas er dette altså mærket for dig. Her finder du nemlig de ting der kan tage dit køkken og madlavning til det næste niveau.

Praktisk elektronik til boligen

Hvis du leder efter praktisk elektronik til boligen, er Melissa det perfekte mærke, da de forhandler et utal af smarte produkter hertil. Det inkluderer de almindelige hverdagsting som hårtørrer og fladjern, som er næsten uundværlige. Dog finder du også mange andre ting som blot er gode at have. Eksempler herpå er deres udvalg af tøjdampere og dampstrygejern, der hurtigt vil få tøjet glattet og klar til brug. Dette er blot eksempler på de mange smarte produkter du finder fra Melissa og en ting er sikker. Når du køber Melissa elektronik kan du være forsikret om en god pris – i særlig grad hvis du køber fra os.

dankortvisa-electronvisamastercardmaestroikano-bankmobilepaynetsdanske-fragtmaendglspostnord