• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Kom i fin form

Halloween med græskarudskæring, pynt og dekorationer

Hvornår er det halloween? Se svaret og få masser af uhyggeligt gode ideer


At skræmme livet af naboerne og kvarterets små søde børn er efterhånden ved at være en fast og (u)hyggelig tradition overalt i Danmark.


Og hvornår er halloween så i år? Mandag den 31. oktober er de løs igen i haver, i vinduer, på trapper eller på en altan nær dig: De grumt grinende græskar, spøgelserne, skeletterne, heksene, minierne, de blodige masker og alle de andre halloween-skræmmerier. Og du skal selvfølgelig være med. Og pynt til halloween skal være så skræmmende som muligt.       


Græskarudskæring - lav uhyggelige halloween græskarhoveder

Sjove, uhyggelige og dekorative græskarlygter hører med til halloween. Og så er halloween-græskar ude foran huset eller døren et signal om, at du er med på at dele slik ud, hvis der kommer nogen og ringer på.


Har du lyst til at kaste dig ud i din egen græskarudskæring (evt. som familieaktivitet) et det vigtigt med gode skæresæt til græskar. Husk også de skarpe græskar-tænder, gravlys og fyrfadslys.    


Og så er det ellers bare om at komme i gang. Der findes masser af guides på nettet til at skære flotte græskarlygter som halloween pynt, hvis du ikke har prøvet det før. Eller hvis du bare har brug for inspiration og nye tricks til græskarudskæring, der gør det hele lidt lettere og resultatet meget flottere.


TIP. Hvis der ikke lige er tid til gør-det-selv-græskarlygter: Stort græskar i keramik og med LED-lys og små græskar i keramik og til fyrfadslys er gode som halloween bordpynt.


Lav vejens uhyggeligste hus eller halloween-have

Når de små udklædte monstre, spøgelser og hekse kommer forbi med deres skræmmende masker og halloween slikspand eller slikskål, skal de selvfølgelig have et godt gys med på vejen. Du skal bare vælge hvor skræmmende det skal være:Sig det med kranier og skeletter

Skræm og pynt med lidt gysende romantik, f.eks. et gyngende skeletbrudepar, et hængende hekseskelet med lyd/lys, et helt skelet, i naturlig størrelse eller en gøende skelethund.


HUSK: Altid lave priser! Og uhyggeligt stort udvalg

Udover skæresæt og tænder til græskar, græskarlygter i keramik, gravsteder, afrevne lemmer og skeletter har vi også selvoppustelige spøgelser, kranier med LED-lys, dørklokker med chok-effekt og mange andre gode gys til halloween.