• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Kom i fin form

Kom i fin form

Træn dig til bedre kondition, smidighed og styrke


Der kan værre forskellige grunde til, at begynde at træne hjemme eller ude. Om du skal bruge en elastik, en yogamåtte, en romaskine, en løbevest eller noget helt femte afhænger af formålet med din træning. Læs her hvilket udstyr der hjælper dig til bedre kondition, øget smidighed og større styrke.


Bedre kondition:

Fordele: Din kondition er et udtryk for, hvor effektivt dine muskler udnytter ilt til kroppens produktion af energi. Bedre kondition er godt for lunger, hjerte, blodkar og muskler.


Udstyr til konditionstræning


Øget smidighed

Fordele: Din smidighed er et udtryk for, hvor elastiske muskler/sener er. Og dermed hvor meget dine led kan bevæge sig. Smidighed forhindrer generende spændinger og muskelsmerter (myoser).


Udstyr til træning af smidighed


Større styrke

Fordele: Styrketræning giver bedre stofskifte, stærkere hjerte og mere energi. Større muskelmasse øger din hvileforbrænding og forebygger (sammen med motion) at du tager for meget på i vægt.


Udstyr til styrketræning


TIP: Med en slyngetræner/suspension trainer benytter du din egen kropsvægt som modstand.


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover udstyr til yoga og løbetræning, træningselastikker, løbebånd, motionscykler og vægte har vi også ribber til gymnastik, massagebrikse, stepbænke, gåbånd og meget andet udstyr til træning hjemme og ude.