• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Halloween

Velkommen til vores skræmmende verden af Halloweenpynt og uhyggelig stemning! Vi er her for at gøre din Halloween uforglemmelig. Udforsk vores store udvalg af dukker med lyd, kropsdele til haven og meget mere skræmmende pynt. Lad os sammen skabe den ultimative Halloweenoplevelse!

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er historien bag Halloween?
    Halloween, også kendt som Allehelgensnatten, har dybe rødder i keltisk tradition. Det fejres den 31. oktober hvert år og markerer overgangen fra sommer til vinter. I dag er Halloween kendt for at være en festlig lejlighed, hvor folk klæder sig ud som spøgelser, monstre og andre uhyggelige figurer og går dør til dør og rasler for slik.
  2. Hvornår rasler man til Halloween?
    Halloween-raslen foregår traditionelt den 31. oktober om aftenen. Hvis dagen falder på en hverdag, kan det være en udfordring for de mindste spøgelser, zombier og hekse at vente helt til om aftenen med at gå fra dør til dør for at samle slik og andre godbidder. Nogle vælger derfor at rasle i løbet af eftermiddagen.
  3. Hvornår pynter man op til Halloween?
    Halloween-pyntning begynder typisk i begyndelsen af oktober og kulminerer den 31. oktober. Du kan dog begynde tidligere, hvis du elsker at skabe en uhyggelig atmosfære i dit hjem længe før Halloween-aftenen.

Skab uhyggelig stemning i dit hjem til Halloween

Halloween er den tid på året, hvor vi kan forvandle vores hjem til spøgelsesagtige kulisser og skabe en uhyggelig stemning, der sender kuldegysninger ned ad ryggen. Skab den mest uhyggelige stemning i dit hjem med vores levende Halloweenpynt. Vores udvalg af dekorationer med lyd og bevægelse vil få selv de modigste til at skælve. Fra skræmmende spøgelser til blodige kropsdele til haven, vi har alt, du behøver for at forvandle dit hjem til et uhyggeligt paradis, der vil imponere alle dine gæster.

Slik eller ballade – Kig efter halloweengræskar

Halloween er en aften fyldt med skræmmende sjov, uhyggelig pynt, og selvfølgelig, den elskede tradition "slik eller ballade." Det er dog ikke alle, der synes lige så godt om Halloween, som vi gør. Derfor er der en uskreven regel om kun at banke på, der hvor der er pyntet op. Mange vælger at sætte halloweengræskar med tændte fyrfadslys udenfor døren for at vise, at de er med i halloweenfesten.

Når mørket falder på, er det vigtigt at gøre børnene synlige. Udstyr dem med lommelygter, reflekterende materialer eller knæklys på deres kostumer, så de kan ses i mørket. I kategorien her finde du halloweenknæklys, som nemt kan samles omkring arme og ben.

De søde overraskelser til Halloween

Hvis du leder efter slik til de små trick-or-treaters, kan du tjekke vores udvalg af Halloween-slik her. Vi har alt, hvad du behøver for at glæde børnene på Halloween-aftenen.

Vi håber, at du finder alt det, du har brug for, for at gøre din Halloween helt uforglemmelig.

Vi ønsker dig en skræmmende god tid og en spændende Halloween i en verden af uhyggelig sjov!