• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 44,-

Halloween

Hos Harald Nyborg elsker vi højtider - og Halloween er ingen undtagelse! Derfor er vi glade for at kunne præsentere vores brede udvalg af pynt, som helt sikkert vil skabe den helt rette (u)hyggelige stemning i hjemmet.

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvornår rasler man til Halloween?
    Halloween falder hvert år på den 31. oktober og det er også på denne dag børn og barnlige sjæle klæder sig ud og rasler efter mørkets frembrud. Hvis dagen falder på en hverdag, kan det være en udfordring for de mindste spøgelser, zombier og hekse at vente helt til om aftenen med at gå fra dør til dør. Nogle vælger derfor at rasle i løbet af eftermiddagen. Husk blot den uskrevne regel om, at det kun er boliger med Halloween pynt og græskar med tændte lys, der gerne vil have besøg af børnene.
  2. Hvornår pynter man op til Halloween?
    Der er ingen faste regler for opsætning af pynt til Halloween. Det kan være dage eller uger inden selve dagen den 31. oktober. Ligeledes er der stor forskel på hvor meget eller hvor lidt, man pynter op.

Skræmmende udvalg af pynt til Halloween

Hos Harald Nyborg er vi klar til at fejre de dødes dag med uhygge og drillerier. Hos os er der rig mulighed for at finde uhyggeligt og skræmmende pynt til gode priser. På Allehelgens aften gælder det om at holde fest for de døde, de spøgende og de zombifiserede. Vi har en masse ting til at pynte vægge og døre med, som selvfølgelig holder temaet med blod, skeletter og zombier. Byg eksempelvis din egen kirkegård i forhaven, dekorér køkkenvinduerne med edderkoppespind eller lys terrassen op med fyrfadslys i store græskarhoveder. Du kan også bruge vores halloweenmaling til at forvandle dit ansigt til en zombie eller en mumie. Kun fantasien sætter grænser, når vi fejrer allehelgensaften!