Nytår med børn

Her finder du et bredt udvalg af produkter, der gør nytårsaften til en magisk og uforglemmelig oplevelse for børn. Fra luntefri fyrværkeri, knaldperler til hundepropper og heksehyl. Vi har alt, hvad du skal bruge til en sjov og sikker nytårsaften for hele familien.

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad kan man lave nytårsaften med børn?
    En god måde at fejre nytårsaften som familie med børn, er ved at inkludere aktiviteter, der appellerer til alle aldre. Om eftermiddagen kan børnene hjælpe med borddækningen og pynte op med serpentiner og guirlander. Planlæg en menu, der inkluderer børnevenlige retter, og sørg fx for at have børnechampagne. Efter I har nydt en hyggelig middag, kan en skattejagt med nytårstema eller brætspil være god underholdning. Luntefri fyrværkeri, knaldperler og de øvrige produkter i denne kategori kan være med til at gøre nytårsaften ekstra speciel.

Sjov nytårsfest med børn

Harald Nyborg fører vi et stort sortiment af nytårsprodukter til børn. Lige fra sjove knaldperler, som ingen ild kræver, til hyldende morsomme heksehyl, der bidrager med skingre skrig, som skærer igennem marv og ben. For de børn, der er for små til at holde sig vågne til midnat, kan man vælge at skyde lidt fyrværkeri af med børnene i løbet af aftenen. Børn, der ikke bryder sig om at stå udenfor, kan nyde fyrværkeriet fra vinduet med en voksen. For at sikre en tryg og glad nytårsfejring, anbefaler vi vores sikkerhedsudstyr til nytår https://www.harald-nyborg.dk/sport-og-fritid/nytaarsartikler/sikkerhedsudstyr til både børn og voksne.

Godt nytår!