Sikkerhedsudstyr

Nytår er måske en af de mest festlige dage på året. Dog er det desværre også en aften, hvor der sker rigtig mange uheld. Det skyldes naturligvis i stor stil, at der bliver fyret krudt af på kryds og tværs, men heldigvis har vi sikkerhedsudstyr til at skærme dig imod balladen. Hos os finder du et stort udvalg af sikkerhedsudstyr til nytår, så du ikke behøver at bekymre dig om at få noget i øjnene. Særligt beskyttelsesbriller er vigtige, og dem har vi mange af. Dertil kan du også finde ørepropper og andre høreværn - både til voksne og børn. Dog kan det være fornuftigt at anskaffe sig en førstehjælpskasse, for at være ekstra sikker på nytårsaften.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (5)
 • (1)
Farve
 • (1)
 • (1)
 • (5)
 • (4)
 • (4)
Materiale
 • (3)
 • (3)
Støjniveau (dB)
 • (1)
Vis kun varer på lager

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilket sikkerhedsudstyr skal man bruge til nytår?
  Nytårsaften er en farlig aften. Derfor skal du sørge for ordentlig beskyttelse - især mod fyrværkeri. Det gælder uanset om du selv fyrer af eller bare kigger på. Du skal som minimum have beskyttelsesbriller på, men ørepropper eller høreværn er også en god idé. Husk også en holder til dine raketter og bomberør.
 2. Hvor meget dæmper ørepropper og høreværn lyden?
  Fyrværkeri kan larme - især klokken 12, når alle fyrer af. Du kan derfor med fordel bruge ørepropper eller høreværn for at beskytte dine ører. Produkterne dæmper lyden med ca. 20-30 dB, så du kan stadig snakke med andre selvom du beskytter dig selv.

Sikkerhedsudstyr til nytår

Her på siden finder du vores store udvalg af sikkerhedsudstyr til nytår. Lige præcis denne dag på året, er det særdeles vigtigt at have de rette værnemidler. Det er nemlig dagen hvor der bruges fyrværkeri. Selvom det er en festlig dag, er det nemlig også relativt farligt, og derfor skal man bruge sikkerhedsudstyr. Du finder et stort udvalg af udstyr til din næste nytårsaften lige her hos Harald Nyborg. Det inkluderer altså både fornødenheder som lightere, men i særlig grad sikkerhedsudstyr. Vi anbefaler altid, at man bruger sikkerhedsbriller og ørepropper på denne dag.

Sikkerhedsbriller og værnemidler

Til nytår er det måske vigtigste sikkerhedsudstyr brillerne. Det er nemlig meget vigtigt man beskytter sine øjne, når man har med fyrværkeri at gøre. Det er nemlig en særligt følsom del af kroppen og tilmed noget af det vigtigste vi har. Så gør dig selv en tjeneste og beskyt dine øjne bedst muligt, når nytårsaften falder. Så kan man nyde kage og læskedrikke aftenen lang, uden at skulle være nervøs. Med værnemidler fra os kan du nemlig være sikker på du er beskyttet. Dog skal du stadig sørge for en ansvarlig opførsel, hvis der skal bruges fyrværkeri.