• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Festival

Festivalguide: Alt til teltlejren

Det ultimative festival-kit. Sådan husker du det hele

Vi danskere elsker at tage på festival. Danmark er blandt de europæiske lande med allerflest festivaler pr. indbygger. Og det er da også et skønt koncept: Masser af god musik, plads til at danse, mad og kolde drikke lige i nærheden. Fritid, frihed og afslappet samvær med familie og venner. Og så selvfølgelig basen – den hyggelige teltlejr på campingområdet. Her får du tjeklisten, så du husker alt til lejren. Både det, der skal være der, og det der lige gør din lejr lidt federe, smartere eller sjovere end den ved siden af.      


Telte  i alle størrelser - nemme at sætte op

Der var engang, hvor man bare kunne sætte sig til rette i græsset og være sikker på at få sig et godt grin, når nogen skulle i gang med at fumle med væltende teltstænger og drilske oversejl for at få teltet til at stå. I dag går det meget nemmere. Det har aldrig været lettere at slå telt op. De nye iglo-telte og pop-up er utrolig lette at slå op. Selv de store familietelte har nu buede og krydsende fiberstænger, der gør det nemt. Du skal bare finde ud af, hvor mange der skal være plads til:

​​​​​​​

  • Små festivaltelte. 2-3 personer, kvadratiske, iglotelte med fortelt, pop-up.
  • Mellemstørrelse. 3-4 personer, letvægtstelte, iglotelte med fortelt i ståhøjde, 4-personers iglo der kan pustes op på få minutter.
  • Større festivaltelte. 4-6 personer, plads til hele familien eller en flok venner. Vælg mellem maxi familietelt og forskellige modeller af rummelige tunneltelte


Sov godt og blødt

Det er fedt at give den fuld gas, når musikken spiller. Men det er altså også dejligt at kunne hoppe i soveposen, når man er tilbage i teltet. Vi har soveposer til børn og voksne, og til et godt festival-kit hører selvfølgelig også et selvoppusteligt liggeunderlag (du skal jo selv bruge din egne luft til at synge med). Et myggenet kan også være en rigtig god ide, hvis det ikke allerede er indbygget i teltet. Hører du til luksusdyrene i festivalland, skal du selvfølgelig have en rigtig luftmadras med.


De lækre detaljer til lejren

Basisudstyret er på plads med et godt telt, en lun sovepose og et blødt liggeunderlag. Men … det har alle de andre jo også. Skal du have noget ekstra smart med på festival, har vi samlet årets smarteste festivalting, som din nabolejr ville ønske, de havde haft med.

​​​​​​​     

VI ØNSKER DIG RIGTIG GOD FESTIVAL.


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover alt til festivallejren – telte, soveposer, liggeunderlag og smart ekstraudstyr - har vi masser af andre ting, der gør campinglivet sjovere og mere komfortabelt hele året.

Stort katalog med camping

Find udstyret du skal bruge
Læs kataloget her
Stort katalog med camping