• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Luftmadrasser

Velkommen til Harald Nyborgs store udvalg af praktiske luftmadrasser, som er dejlige at have ved hånden, når du får overnattende gæster, eller når du selv skal overnatte hos familie eller venner. Du kan også bruge madrasserne på ferien og meget mere. På denne side finder du f.eks. luftmadrassen med indbygget pumpe og lækker velour-top. Du kan også se nærmere på varianten med hovedpude – vælg mellem en dobbelt eller enkelt madras. Vi forhandler ligeledes luksus-madrassen med en komfortabel højde, der gør det til en mere bekvem oplevelse at rejse sig. Det er desuden på denne side du finder den oppustelige hovedpude, som er smart på teltturen, stranden eller festivalen – denne pude fylder langt mindre end en hovedpude, når den ikke er pustet op.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (2)
 • (4)
Farve
 • (4)
 • (2)
Materiale
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken luftmadras er bedst?
  Den bedste luftmadras afhænger af, hvordan og hvor du skal bruge madrassen. Den bedste luftmadras for dig, er således en madras der matcher dit behov i størrelse, materiale og komfort.
 2. Hvordan pumper man en luftmadras?
  Hvis luftmadrassen ikke har en indbygget pumpe, skal du sørge for at købe en seperat pumpe til madrassen. Herefter ruller du madrassen ud, åbner for ventilen og sætter slangen fra pumpen fast i ventilen. Du pumper nu indtil madrassen virker hård og tilpas, hvorefter du fjerner slangen og lukker ventilen igen.
 3. Hvordan lapper man en luftmadras?
  Du kan nemt og hurtigt lappe en luftmadras ved at følge disse tre trin: 1) Find hullet i madrassen, 2) markér området, så du kan finde det igen, når luften er taget ud af madrassen og 3) anvend lappegrej til at lukke hullet og lad det tørre i 24 timer, inden du pumper luft i madrassen igen.

Luftmadras til camping

Det er de færreste, der gerne vil sove på jorden. Hvis du er én af de personer, der ikke ønsker at sove på jorden, vil det være en god ide at investere i en luftmadras, næste gang du skal på camping. Hvis du ønsker bedre søvn, vil det også være en god idé at købe en sovepose og et liggeunderlag. Her hos Harald Nyborg et kæmpe sortiment af campingudstyr, så du kan få lige de produkter, du mangler til din camping.

Luftmadrasser til mange formål

Du kan selvfølgelig bruge luftmadrassen til andre situationer end camping. Det kan f.eks. være, at du skal hjem og sove hos en kammerat og har brug for ekstra sengeplads. Derudover kan du få vores luftmadrasser i mange forskellige størrelser og design. På den måde er du sikret, at du kan finde den luftmadras, som passer til dit behov. F.eks. kan det være, at du ønsker at have en dobbelt luftmadras, så både du og kæresten kan sove sammen, når I er på camping.