• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Soveposer

Herunder finder du vores udvalg soveposer til enhver sæson. Uanset om det er til en lun sommernat under stjernerne eller en hyggelig tilbagetrækning i vinterkulden. Tag også et kig på vores udvalg af soveposer til både voksne og børn, så hele familien kan nyde komforten og varmen.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (4)
 • (1)
Farve
 • (3)
 • (1)
 • (1)
 • (4)
Materiale
 • (4)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken sovepose skal man vælge?
  Find en pose, hvis temperaturangivelse passer til de temperaturer, du vil møde, når du bruger den. Hos Harald Nyborg spænder udvalget af soveposer fra komforttemperaturer på +10°C og helt ned til -13°C. Hvis du planlægger at tage din sovepose med på tur, er det bedst at vælge en model med lav vægt, da du skal bære den på ryggen undervejs.
 2. Er det muligt at rengøre sin sovepose?
  Det er muligt at vaske din sovepose i en vaskemaskine ved en temperatur på 30°. Efter vask bør soveposen enten tørres i tørretumbler ved samme lave varme eller lufttørres. Det skal dog bemærkes, at soveposer, der er designet til temperaturer ned til -13°, ikke bør vaskes i vaskemaskine eller tørretumbler, men derimod håndvaskes og lufttørres. Husk altid at tjekke vaskeanvisningerne på soveposen.

Soveposer til børn og voksne

Uanset om du planlægger en vandretur om sommeren, en familiecampingtur om efteråret eller en tur til vinter, er det afgørende at have den rette sovepose med sig for at sikre en behagelig nattesøvn udendørs. Hos Harald Nyborg tilbyder vi et bredt udvalg af soveposer, der dækker behovene for både børn og voksne i alle årstider og situationer.

Vores sortiment omfatter lette soveposer, perfekte til varme nætter, samt vintersoveposer, der kan klare temperaturer ned til -13°C. Ligeledes har vi sovepose, der er specielt designet til børn, så hele familien kan nyde komforten under friluftseventyr. Hos os er der noget for enhver, uanset alder eller behov.

Dunsovepose eller sovepose med syntetisk fyld

Når du skal vælge sovepose, skal du tage stilling til hvilket fyld, du ønsker i soveposen. Til brug under danske forhold vil en sovepose med syntetisk fyld ofte være det fortrukne valg. Soveposen med syntetisk fyld vejer mindre og så fungerer den bedre i vejr med høj luftfugtighed. Når du sover, så afgiver din krop også en masse fugt som spreder sig til soveposen fyld. Når dunfyld udsættes for fugt, så har det tendens til at klumpe sammen hvorved isoleringsevnen reduceres. Derfor er en sovepose med syntetisk fyld et godt valg til danske vejrforhold.

 At sove på jorden er både koldt og ubekvemt, og selv den bedste sovepose kan ikke kompensere for et dårligt underlag. Det er derfor vigtigt at investere i et godt, isolerende liggeunderlag eller en behagelig selvoppustelig luftmadras, der passer til ens behov med hensyn til størrelse, vægt og isolering.