• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Guide til dig der skal flytte hjemmefra

Når du skal flytte hjemmefra

Se tjeklisten med de vigtigste ting du skal huske før, under og efter


En god flytning starter med overblik og orden på alle de ting, der skal pakkes ned og med til dit nye hjem. Det er smart at have flyttekasser i forskellige størrelser. Og tricket er så at bruge de mindre Junior-flyttekasser til de tungeste ting, fx bøger og tallerkener. De større Senior-flyttekasser skal helst ikke blive for tunge til at bære. Brug dem til tøj og sko, dyner, puder og andre ting, der ikke vejer alt for meget. Luk kasserne nemt og effektivt til sidst med en tapedispenser.


Undgå den ærgerlige start

Beskyt skrøbelige genstande, så de ikke går i stykker eller får buler og ridser under flytningen. Det er en ærgerlig start, at pakke noget ud, der har taget skade eller er helt ødelagt. Beskyt med boblefolie, bølgepap og flyttetæpper.


Husk basisudstyret til rengøring og køkken

Rengøring - dit startkit: Støvsuger, klude og svampe, gulvmoppesæt, opvaskesæt og rengøringsmidler.

Til køkkenet - din basispakke: Gryder og pander, glas, tallerkener og bestik.


Tjeklisten når du flytter hjemmefra  • Ny adresse. Meld flytning – du skal melde adresseændring til folkeregisteret i den kommune du flytter til senest 5 dage efter, du er flyttet. Hvis din nye adresse er længere væk end 15 km fra dine forældre (5 km hvis du bor i København, Frederiksberg, Tårnby eller Dragør kommune), skal du også vælge læge. Det gør du samme sted som adresseændringen.

  • Navn på postkassen - PostNord og mange andre pakkeleverandører får automatisk besked, når du melder flytning til folkeregisteret. Men du skal selvfølgelig selv sørge for, at dit navn kommer på postkassen/dørtelefonen. Eller tjekke at udlejer/ejerforening sørger for det. Efternavn på postkassen er nok, hvis du er mest tryg ved det.

  • Sikring med røg-/brandalarm. Sæt røgalarm/brandalarm op - så du er sikker på at blive advaret ved røgudvikling og brand. Mindst én alarm, som kan høres fra alle soverum. Og mindst én alarm for hver etage. Se mere om placering af røgalarm.   

  • Husk forsikringer – du skal som minimum have en indboforsikring og en ulykkesforsikring, når du flytter hjemmefra. Find og sammenlign forsikringer på forsikringsguiden.dk.

  • Hold orden - også efter du er flyttet ind. Hvis du vil undgå at din nye bolig hurtigt roder til, er det klogt at have kasser og bokse til sortering og opbevaring. Fx foldbare opbevaringskasser eller bedrollere med hjul og låg til støvfri og pladsbesparende opbevaring under sengen.Andre nyttige link når du flytter hjemmefra

​​​​​​​

RIGTIG GOD FORNØJELSE MED FLYTNINGEN!