Røgalarmer, gasalarmer mm.

Velkommen til Harald Nyborgs udvalg af røgalarmer, gasalarmer og lignende. Det er her du kan se nærmere på den optiske røgalarm eller mikro-røgalarmen i et elegant og diskret design. Sidstnævnte kan du placere på værelser, i stuen, i kælderen, i gangen og på trappeopgangen. Vi forhandler også gasalarmen der afslører lækager i naturgas, husholdningsgas og flydende gas. Vi er ligeledes leveringsdygtige når det kommer til varmealarmen. Du kan anvende denne alarm på steder, hvor der kan opstå en falsk røg – i køkkenet, bryggerset, fyrrummet og garagen. Husk, at du ikke kun får sikkerhed og tryghed, når du handler hos Harald Nyborg. Du får også lave, overskuelige priser – alle skal have råd til at føle sig trygge.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (1)
 • (6)
Farve
 • (5)
 • (1)
Højde
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Indendørs/Udendørs
 • (1)
Længde
 • (1)
Støjniveau (dB)
 • (1)
Genopladelig
 • (1)
Spænding (V)
 • (1)
Bredde
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor mange røgalarmer skal man have?
  I nybyggede boliger er der krav om mindst én røgalarm pr. boligenhed. For eksisterende boliger er det ikke et krav, men for din egen sikkerheds skyld, bør du have min. én røgalarm og gerne flere.
 2. Hvor skal man placere røgalarmer?
  Røgalarmer placeres på loftet med mindst en halv meter til vægge og en meter til vinduer og døre. Placér med fordel en røgalarm ved hvert soveværelse – og ikke for tæt på køkken, badeværelse og brændeovn.

Beskyt hjemmet med røgalarmer

Ethvert hjem skal have mindst én røgalarm i hjemmet. Faktisk skal der gerne være flere, og særligt i de rum hvor man sover. Det skyldes altså at det mest farlige ved brand er røg og ikke ilden. Hvis man sover under en brand og inhalerer røg kan dette nemlig have fatale konsekvenser. Det skyldes at røgen er giftig, og dette kan ske lang tid før branden når til ens værelse. Derfor skal man have en alarm som effektivt kan vække en, hvis en brand skulle opstå. De fungerer således, at de begynder at larme når de opfanger røg. Desuden kan de altså opfange røg, som er både usynlig og måske ikke kan lugtes. Derved et essentielt produkt til boligen.

Gasalarmer

Gasalarmer er faktisk lige så vigtige som røgalarmer, trods mange ikke har dem installeret. Det kan nemlig være særdeles farligt med gasudslip, og dette opfanger gasalarmen. Så kan man hurtigt komme ud af boligen, og få styr på situationen. De bruger batterier og er derfor uden ledninger, så du kan placere dem lige hvor det passer. Vi anbefaler at du får styr på både gasalarmer og røgalarmer som noget af det første, da det er langt vigtigere end videoovervågning.

Overvågningskameraer

Hvis du gerne vil have et videokamera installeret i boligen som kan bruges med din mobiltelefon, er du kommet til det rette sted. Vi forhandler nemlig en billig løsning når det kommer til kameraer, som tilmed kan tilsluttes en smartphone, så man altid kan se alt hvad der foregår i boligen på ens telefon. Disse kommer komplet med ledninger. Desuden kan de også bruges i kombination med vores dørklokker, så man kan se hvem der står og ringer på. Du skal bare sørge for en stikkontakt, da de ikke kører på batteri.

Falsk videoovervågning

Der er faktisk rigtig mange gode grunde til at bruge det som man kalder falsk overvågning eller et dummykamera. Det gælder både private og professionelle. Hvis man driver en forretning, betyder et falsk kamera nemlig, at potentielle tyve vil formode dem som værende overvågning, trods de er falske. Det kan derved nedsætte risikoen for tyveri. Det samme gør sig gældende i det private, hvor indbrudstyve vil være mindre tilbøjelige til at bryde ind i lige netop dit hjem. De vil jo ikke sætte sig selv i unødvendig risiko, og kameraet ser jo ægte ud. Desuden er dette også en billig løsning, da kameraet ikke er andet end en dummy.