• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Flyttekasser

Her finder du alt det, du skal bruge til flytningen – blandt andet flyttekasser i forskellige størrelser. Flyttekasserne fra Harald Nyborg kan også bruges til arkivering af ting, du ikke vil have stående fremme lige nu. Du finder desuden mange produkter, der beskytter skrøbelige genstande under flytningen. Det gælder f.eks. vores bølgepap og bobleplast. Vi forhandler også pakkemateriale, der beskytter dine glas, ligesom vi kan klare det praktiske flyttetæppe, der beskytter møbler og mere. Tæppet kan bruges i mange andre sammenhænge, eksempelvis til kæledyret eller skovturen. Hvis du hurtigt og nemt vil have styr på dine nedpakkede ting, anbefaler vi vores flytteklistermærker – sæt dem på kassen, så du får overblikket uden at skulle åbne en masse kasser først.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
 • (4)
 • (6)
Brand
 • (4)
Farve
 • (4)
 • (2)
Materiale
 • (2)
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor mange flyttekasser på 1 kubikmeter?
  Der kan være 10 almindelige flyttekasser pr. kubikmeter.
 2. Hvor mange flyttekasser skal man bruge?
  Det kommer an på omfanget af flytningen. Ved at regne med en halv flyttekasse pr. kvadratmeter for boligen og 5 ekstra flyttekasser pr. person i hjemmet, vil man komme tæt på det antal flyttekasser der skal bruges til flytningen.
 3. Hvad koster flyttekasser?
  Harald-nyborg.dk har flyttekasser, med priser helt ned til 10 kr, fx denne. Der er meget forskel på kvaliteten af flyttekassen, så sørg for at købe en flyttekasse af god kvalitet, så kassen ikke går i stykker.

Flyttekasser i alverdens størrelser og varianter

Vi har et bredt udvalg af flyttekasser i mange størrelser og varianter, så alle behov kan opfyldes på tilfredsstillende vis. Uanset om det er tungt eller let, stort eller småt, som du skal flytte, kan du altså finde dine flyttekasser her hos os. Alle vores kasser er slidstærke og af høj kvalitet, for at gøre din flytning så let som mulig. Vores flyttekasser er desuden helt optimale til opbevaring eller arkivering på f.eks. kontoret, loftet eller i kælderen. Kasserne stables nemt ovenpå hinanden, så de ikke optager så meget plads, hvilket især er en fordel, hvis du har et snævert kælderrum, loftsrum eller lignende. Vores kasser er også med til at give en flot og ordentlig opbevaring af de ting, du ikke har brug for lige nu og her. Det kan godt være, at du ikke besøger dit kælderrum så tit, men når du har taget turen derned, er det dejligt, at dine ejendele ikke ligger hulter til bulter, men befinder sig nedpakket i ensartede kasser. Flyttekasser er med til at holde kælderrummet ryddet og pænt.

Fyld flyttekassen op med smart udstyr til flytningen

En flytning kan være noget af en opgave, og netop derfor stræber vi altid efter at kunne levere flyttekasser og andet udstyr, der gør flytningen lettere og mere overskuelig. Du finder hos os alt fra boblefolie og bølgepap til flyttetæpper, flytteklistermærker og andet praktisk udstyr, som kan få en flytning til at flyde hurtigere og bedre. Så gør dig selv en tjeneste og find dine flyttekasser og tilhørende udstyr her hos os. Vores levering er lynhurtig, så du kan sagtens komme i gang med at pakke dine ejendele ned i god tid - eller med at indhente det forsømte, hvis du synes, du er kommet lidt for sent i gang med at pakke ned.