• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Julepynt

Julepynt der hygger indendørs

Sådan skaber du perfekt julestemning med nisser, julefigurer, snelandskaber og flot juletræspynt.


Er der noget bedre end at finde kassen med julepynten frem og gense alle de velkendte juleting?  


Så er der hyggeligt gensyn med nisser og andre julefigurer, julemanden, figurer til nisselandskabet, julekugler, julehjerter, julestjerner og hvad du ellers har af gode ting til dine yndlings-julepyntesteder rundt omkring i hjemmet.   


Der skal selvfølgelig også ny julepynt til, som kan sprede ekstra hygge. Du skal bare vælge, hvor du udvider julehyggen i år.


Til julebal i nisseland 

Rum der vrimler med nisser i forskellige størrelser og materialer skaber en livlig julestemning. Jo flere jo bedre. I nogle hjem bor nisserne nye overraskende steder hvert år. Andre skaber julestemning med nisser, der har deres faste pladser og skal sidde dér.    Hvornår må man pynte op til jul?

De fleste danskere mener, at startdatoen for julepynt i private hjem er 1. december. Eller første søndag i advent, som i år er 3. december. Andre tyvstarter tidligere i november, og butikkerne er jo allerede godt i gang fra oktober.


Flot julepynt til juletræet 

Hvad er din stil i juletræspynt?Eller se det hele: Kæmpe udvalg af pynt til juletræet.


En julemand skal der til  

Manden med gavesækken og det store hvide skæg er selvfølgelig en uundværlig del af julepynten. Vidste du for resten, at du kan få en twerking julemand? Eller en julemand i luftballon? Hvis du foretrækker en lidt mere traditionel julefigur som en del af julepynten, vælger du bare mellem:Nisselandskab – byg din egen juleby 

Snelandskaber, travle nisser, træer og huse med snedækket tag, boder og en hel masse mere. Byg din egen juleby og gør den lidt større og sjovere hvert år med nye julefigurer og bygninger, f.eks.:  Eller se det hele: Alle julefigurer og huse til Nowel Juleby.    


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg  

Udover julepynt, nisser, julemænd og flot juletræspynt har vi også lyskæder med farvekontrol, julefigurer med lys, julestjerner med lys og rigtig mange andre juleting.