• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Fyrværkeri

Fyrværkeri 2023 – se hvad der er bedst i test

Godt nytår med masser af knald på og flotte farver i mørket


Der er heldigvis masser af flot fyrværkeri at vælge imellem hos os fra midten af december. Læs mere her om vores testvindende fyrværkeri, der er bedst til prisen. Det er selvfølgelig alt sammen testet og godkendt efter de gældende regler om fyrværkeri. Du kan også se de gode råd og regler om fyrværker, der kan være med til at sikre dig og dine kære en bragende festlig nytårsaften uden uheld og ulykker.      Køb Harald Nyborg-fyrværkeri som er ‘Bedst i test’

Du skal selvfølgelig have noget for pengene, hvis du hører til dem, der elsker at sætte ekstra blus på festfyrværkeriet nytårsaften. Se f.eks. de her imponerende fyrværkeritest-vindere i kategorien ‘Bedst til prisen’ (Kåret af Jyllands-Posten):


Udover de to testvindere kan du også vælge fra resten af vores store udvalg af farverige fyrværkeribatterier med knald på. Og skyde 2023 ind med flotte nytårsraketter. Skal du have lidt af hvert, er det en god ide at købe blandede pakker med fyrværkeri-sortiment.  


Kender du de 5 fyrværkeriråd?  

Her er de gode råd om sikkerhed nytårsaften ved affyring af fyrværkeri:

  1. Brug altid beskyttelsesbriller. Du kan få sikkerhedsbriller, der beskytter øjnene mod fyrværkeri til både børn og voksne.
  2. Brug kun godkendt fyrværkeri. Aldrig hjemmelavet eller ulovligt fyrværkeri. Lovligt fyrværkeri skal være CE-mærket. Det er din sikkerhed for, at fyrværkeriet er testet og godkendt.
  3. Hold aldrig tændt fyrværkeri i hånden.
  4. Hold god sikkerhedsafstand. Læn dig ikke ind over fyrværkeriet.
  5. Gå aldrig tilbage til en fuser. Lad fyrværkeri, som ikke er gået af selvom du har tændt det, ligge. Hæld evt. vand på, så fyrværkeriet ikke tænder senere, f.eks. hvis nogen samler det op.


TIP: Fyrværkeri til børn og unge  

Juniorafdelingen vil selvfølgelig også gerne lege med, når det går løs med fyrværkeriet nytårsaften. Udover at kigge med (husk sikkerhedsbriller), når de voksne tænder lunterne, kan de små nytårsgæster også muntre sig med vores luntefri fyrværkeripakker til børn og unge.     


Hvornår må man skyde fyrværkeri af i 2023?

Der er regler for, hvornår og hvor længe man må skyde fyrværkeri af. Fyrværkerireglerne er: Du må fyre fyrværkeri af fra den 27. december til og med 1. januar. Og kun i den periode. Resten af året er det ulovligt for privatpersoner at bruge fyrværkeri, men altså de seks dage i december og januar må du gerne fyre af.  


Må man købe fyrværkeri i udlandet?

NEJ. Alt fyrværkeri, som er købt i udlandet er ulovligt at bruge i Danmark. Det gælder også CE-mærket fyrværkeri. Hold dig til fyrværkeri, som er testet og godkendt i Danmark.  


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg  

Udover fyrværkeri har vi også alt til et brag af årets nytårsfest, f. eks nytårspynt, bordbomber til nytårsaften, balloner i guld/sølv/farver og en masse andet, der kan gøre din nytårsaften ekstra festlig.