• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Nytår 2022

Nytår 2023 – gode ideer til festen nytårsaften

Vælg et tema med knald på til din nytårsfest  


Nytårsfesten er ikke bare årets sidste fest. For mange er nytåret også lig med en af årets bedste og sjoveste fester med masser af god mad, flot fyrværkeri og danse-snakke-hyggeglade gæster til en god lang nytårsfest, der varer mindst til den anden side af midnat.  


Både når du selv inviterer gæster til nytårsaften, og hvis du er gæst et andet sted for at være med til at fejre nytåret 2023/2024, skal det selvfølgelig være med et brag af en fest.    


Nytårspynt til borddækningen  

Sådan bliver det ekstra festligt, når der skal pyntes op til nytårsaften:

Serpentiner / Nytårsservietter / Bordløbere / Folieballoner / Guirlander / Bordpynt til nytårsaften


Temaer til en festlig nytårsaften

Hvad skal dit festtema nytårsaften være, hvis det er dig, der holder festen? Kun din fantasi og dit valg af nytårsting sætter grænsen for, hvordan du planlægger en uforglemmelig nytårsfest for dine gæster. Her får du nogle forslag til temaer, der kan sætte gang i festen.
TIP: Hvis der er børn med til fest nytårsaften, kan du holde nytår i børnestørrelse med sjove nytårshatte til børn - nytårsting til børn og unge - nytårssæt med klovnenæser - serpentiner i flotte farver - balloner


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg  

Udover alt til årets indendørs fest nytårsaften vi et stort udvalg af flot fyrværkeri (husk altid sikkerhedsbriller - både til børn og voksne) og rigtig mange andre sjove og festlige nytårsting.