Toiletpapir, køkkenrulle og servietter

Der findes få ting i en husholdning som er lige så vigtige som toiletpapir, køkkenruller og servietter. Særligt toiletpapir må siges at være ualmindeligt vigtigt. I denne forbindelse har vi naturligvis hvad du skal bruge, om det så er til køkkenet eller toilettet. Her finder du husholdningspapir i god kvalitet og til fordelagtige priser -og hvis du skal have gæster, kan du tage et kig på vores udvalg af mønstrerede servietter. Så næste gang køkkenbordet eller stuebordet skal tørres af, er du dækket ind. Eller hvis du har dækket fint op med det flotte bestik, og skal bruge nogle pæne servietter.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (1)
  • (3)
Farve
  • (2)
  • (3)
Materiale
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

Toiletpapir og køkkenrulle

Selvom det måske ikke umiddelbart virker som det mestspændene køb er ting som toiletpapir, køkkenrulle og servietter stadig envigtig del af husholdningen. Faktisk kan de på mange måder anses som værendenogle af de absolut vigtigste. Derfor ønsker vi at du skal kunne købe disse ogmere til, til nogle fantastiske priser. Her på siden ser du vores store udvalgaf toiletpapir og køkkenruller, som kan købes fra anerkendte mærker, menalligevel til en fin pris. Det er muligt at købe dem i de helt store pakker,men også mindre. Lige meget hvilken du vælger kan du forvente meget værdi forpengene.

Servietter til borddækning

Skal det være en særlig fint bordopdækning, så skal der bruges nogle servietter. De tilbyder et eksklusivtudseende til bordet. Desuden kan de også bruges i sammenhæng med vores engangsservice,hvis man for eksempel er på tur i telt,og skal spise noget mad. Her er det ikke så vigtigt hvordan det ser ud, menservietter udgør ikke desto mindre også et praktisk redskab. De kan tilmedkøbes til fornuftige priser.